Irina Fodor, probleme de sănătate, în Mexic! Medicii au intervenit de urgență

Irina Fodor se află la filmările celui mai nou sezon al emisiunii „Asia Expres". De această dată cursa se va desfășura pe teritoriul Americii Latine. Prezentatoarea se confruntă cu probleme de sănătate și nu a ezitat să povestească admiratorilor despre ele. 

Irina Fodor se confruntă cu probleme de sănătate
Irina Fodor se confruntă cu probleme de sănătate

Irina Fodor se află în America Latină, acolo unde au loc filmările emisiunii „America Express". De când a plecat în aventura vieții sale, soția lui Răvan Fodor distribuie imagini inedite din locurile pe care le explorează. S-a fotografiat alături de localnici și a împărtășit fanilor peisajele excepționale pe care le admiră. Joi, 2 iuni, le-a dat însă o veste mai puțin bună.

Citește și: Irina Fodor dă din casă. Ce o enervează cel mai mult la Răzvan 

Irina Fodor a distribuit un clip video în care apare cu mâna invadată de o erupție, și un alt fragment video în care are brațul bandajat. Se pare că prezentatoarea se confruntă cu o alergie la soarele mult prea puternic din Mexic.

Deși Irina Fodor a folosit crema de protecție cu factor UV și s-a hidratat corespunzător, corpul ei nu a făcut față căldurii copleșitoare. A avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în prezent urmează un tratament medicamentos pe care trebuie să îl respecte cu sfințenie. 

Vezi și: Irina, mesaj trist înainte să plece în America Express

„America Express. Drumul Aurului" va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Ele pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia. Premiul pus în joc nu este unul de neglijat, ridicându-se la 30.000 de euro! 

Cine sunt concurenții de la „America Express" 2022

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele care pronesc în aventura „America Express".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net