Irina Fodor, probleme de sănătate, în Mexic! Medicii au intervenit de urgență

Irina Fodor se află la filmările celui mai nou sezon al emisiunii „Asia Expres". De această dată cursa se va desfășura pe teritoriul Americii Latine. Prezentatoarea se confruntă cu probleme de sănătate și nu a ezitat să povestească admiratorilor despre ele. 

Irina Fodor se confruntă cu probleme de sănătate
Irina Fodor se confruntă cu probleme de sănătate

Irina Fodor se află în America Latină, acolo unde au loc filmările emisiunii „America Express". De când a plecat în aventura vieții sale, soția lui Răvan Fodor distribuie imagini inedite din locurile pe care le explorează. S-a fotografiat alături de localnici și a împărtășit fanilor peisajele excepționale pe care le admiră. Joi, 2 iuni, le-a dat însă o veste mai puțin bună.

Citește și: Irina Fodor dă din casă. Ce o enervează cel mai mult la Răzvan 

Irina Fodor a distribuit un clip video în care apare cu mâna invadată de o erupție, și un alt fragment video în care are brațul bandajat. Se pare că prezentatoarea se confruntă cu o alergie la soarele mult prea puternic din Mexic.

Deși Irina Fodor a folosit crema de protecție cu factor UV și s-a hidratat corespunzător, corpul ei nu a făcut față căldurii copleșitoare. A avut nevoie de îngrijiri medicale, iar în prezent urmează un tratament medicamentos pe care trebuie să îl respecte cu sfințenie. 

Vezi și: Irina, mesaj trist înainte să plece în America Express

„America Express. Drumul Aurului" va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Ele pornesc pe urmele conquistadorilor și urmează să descopere culorile și condimentele din Mexic, să exploreze templele din Guatemala și să descifreze misterele din Columbia. Premiul pus în joc nu este unul de neglijat, ridicându-se la 30.000 de euro! 

Cine sunt concurenții de la „America Express" 2022

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele care pronesc în aventura „America Express".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net