Irina Fodor dă din casă! Ce o enervează cel mai tare la Răzvan: „Mă culc bombănind în fiecare seară”

Ultima actualizare:

Pe Irina Fodor am întâlnit-o într-o clinică de înfrumusețare, unde, curioasă, voia să afle cât mai multe despre îngrijirea pielii. Fiind și noi interesați de subiect, am stat de vorba cu prezentatoarea Asia Express și Chefi fără limite pentru a afla care îi sunt secretele frumuseții.

cub irina fodor gif

Și pentru că ne-am împrietenit, iar discuția s-a dus și în zona de familie, Irina Fodor a povestit și cum este relația cu Răzvan, soțul ei. Așa am aflat că actorul este un bun bucătar, un romantic grijuliu, dar nu pe tipul clasic, dar și că are un obicei care o scoate din sărite pe tânăra vedetă a Antenei 1.

Micile picanterii aflate din discuția pe care am avut-o cu Irina Fodor le puteți citi în interviul de mai jos. Vă asigurăm că veți zâmbi cu gura până la urechi. Nu știm dacă putem spune același lucru și despre Răzvan Fodor, după ce va citi interviul soției. Ups! 

Irina Fodor a făcut primul ei tratament facial la 34 de ani!

Ești adepta operațiilor, intervențiilor estetice?

Vreau să spun că pentru prima dată în viața mea când am venit la o clinică de estetică a fost în urmă cu două săptămâni. NU mi-am făcut absolut nimic până acum. Iar eu când am venit, am venit puțin cam speriată, dar și decisă. Le-am zis din start: eu să știți că nu fac nici asta, nici asta (n.r râde). Adică, până acum, nu am mers nici la cosmetică la colțul blocului. 

Nici tratamente non-invazive?

Nu, absolut nimic nu mi-am făcut niciodată. Doar că am avut doi ani în care muncit la foc continuu. Am sărit din proiect în proiect, m-am expus la tot felul de temperaturi, de la cald la frig, machiaje în fiecare zi. Iar machiajul profesional încarcă destul de mult tenul, iar făcut zilnic ... Mai mult de jumătate de an am purtat zilnic. 

Tenul meu cred că nu a mai făcut față, pentru că aveam și o rutină foarte simplă. O cremă hidratantă și gata, plecam. Am început să fac tot felul de alergii, s-a sensibilizat.

Ai avut probleme cu pielea la Asia Express, de exemplu?

Nici nu mai știu, dacă mă crezi, pentru că acolo m-a ars soarele foarte tare. De exemplu după ce am terminat filmările acolo mi-au apărut foarte multe alunițe. Nu avem cum să mă expun la soare, iar SPF-ul deja nu mai făcea față dacă stai 10 ore afară. Plus praful din exterior. Am zis că poate e momentul și la mine să încep de undeva, m-am gândit unde mă simt în siguranță, care să fie pașii. Și atunci am venit la doctorul Constantin Stan, o știam, bineînțeles, pe Andreea. 

Dar dacă ți-ar zice medicul estetician: Irina, nu mai avem ce face, trebuie botox. Ți-ai pune?

Acum aș zice nu, însă în 10 ani nu am de unde să știu cum mă schimb, cum mi se schimbă pielea. Pe viitor nu spun nu. Oamenii se schimbă mereu. Ne schimbăm fizic, ne schimbăm ideile. 

Irina Fodor: „Răzvan nu este un romantic clasic”

Dar cu alimentația cum ești? Ții diete?

Vrei să zic că da? Ce să zic, vrei să te mint? Nu țin nimic, ba chiar mănânc toate nebuniile câteodată. Nu recomand să se facă așa, nu spun că e bine, dar se întâmplă. Aseară, de exemplu, mi s-a făcut poftă și am mâncat jumeri. Nu e cea mai bună mâncare de seară, dar ce să fac dacă de asta mi s-a făcut poftă.

Dar cine gătește acasă?

Răzvan. El este bucătarul, dar nu te gândi că stau în vârful patului și nu fac nimic. Dar oricât aș munci, oricât m-aș strădui, pur și simplu nu-mi ies la fel. Nu știu ce-mi lipsește. Poate nu pun toate ingredientele, nu-mi dau seama. 

Dar care a fost cea mai romantică masă pe care ți-a făcut-o Răzvan de-a lungul timpului, de la mâncare la întreaga atmosferă?

Să știi că au fost multe, chiar multe. El nu este un romantic clasic. Dar faptul că-mi gătește în fiecare zi și că îl interesează atât de mult părerea mea despre ce a gătit, însă e foarte drăguț. Îmi spune: „da, iubita mea, ce vrei să-ți pregătesc diseară, cam ce ai vrea să mănânci?” Uite, lucrurile astea mici, gesturile astea pe mine mă fac să mă simt bine, mă fac să mă simt protejată, în siguranță. 

Voi sunteți de foarte mulți ani împreună, de când erai foarte, foarte tânără. Cum ați rezistat de-a lungul anilor? Că vă ține împreună, nu cred că vorba de copil.

Sunt cu Răzvan de la 19 ani, de foarte tânără, da. Nu cred că un copil poate să țină un cuplu sudat, adică nu cred că este un motiv întemeiat pentru care să rămâi lângă o persoană, dimpotrivă, un copil vine cu foarte multe responsabilități din toate părțile, atunci lucrurile se schimbă. Eu cred că un cuplu trebuie să fie sudat, să existe iubire, asta poate oferi și copilului la schimb.

La noi, pur și simplu e iubire. Ne iubim pur și simplu. Iubirea vine la pachet cu toleranța, cu multe lucruri pe care le facem unul pentru celălalt din iubire.

Ce o enervează cel mai mult pe Irina Fodor la Răzvan?

Ați făcut compromisuri în relația voastră de cuplu?

Da, uite, e ceva, dar nu văd asta neapărat ca pe un compromis. El adoarme aproape în fiecare seară pe canapeaua din living. Și mă rog de foarte mult timp de el să nu mai stea acolo, să mergem în dormitor și să dormim acolo.

Asta e chestia care te enerva cel mai tare la Răzvan ...

Da, că nu puteam și noi să dormim în dormitorul nostru mare și frumos, unde și acolo avem televizor. Mă chinui cu treaba asta de multă vreme. 

Așa că am făcut acest compromis, cum îi zici, și rămân și eu lângă el. Și, până la urmă, am ajuns să dormim ca în gară, amândoi pe canapea. Decât să dorm singură în dormitor am preferat să dormim amândoi pe canapea. Dar nu mă las, în fiecare seară mă culc bombănind lângă el.

Irina nu s-a lăsat ușor cucerită de Răzvan Fodor

Răzvan și Irina Fodor s-au întâlnit în urmă cu mai bine de 14 ani pe platourile de filmare de la Buftea. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea figurație specială în cadrul unei pelicule. Răzvan a fost cucerit de eleganța și comportamentul ei, însă Irina nu s-a lăsat ușor cucerită de actor, care la acea vreme avea o reputație de Don Juan. 

Răzvan și Irina s-au căsătorit în anul 2010 și au o fetiță, pe nume Diana, care s-a născut în luna martie a anului 2011. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net