Cine sunt câștigătorii «Dancing on Ice». Au plecat acasă cu 50.000 de euro, după o finală spectaculoasă

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Magia pe gheață s-a încheiat la Antena 1, după opt săptămâni de spectacol. Sâmbătă seară a avut loc finala show-ului "Dancing on Ice – Vis în doi", iar marii câștigători sunt Jean Gavril și partenera lui, Ana. Ei au plecat acasă cu un premiu fabulos, de 50.000 de euro. Iată cele mai spectaculoase momente din finală!

Ștefan Bănică și irina Fodor, prezentatorii show-ului. Foto: Antena 1
Ștefan Bănică și irina Fodor, prezentatorii show-ului. Foto: Antena 1

În Sâmbăta Mare, la Antena 1, s-a jucat ultimul act al show-ului «Dancing on Ice - Vis în doi», emisiune care a avut premiera pe 5 martie. Cele trei perechi de vedete care s-au luptat în finală, pentru premiul de 50.000 de euro, au fost Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana.

Concurenții au patinat și dansat live, telespectatorii și-au votat perechea favorită, iar în final fericiții câștigători au fost desemnați Jean Gavril și partenera lui, Ana.

Jean Gavril și Ana, marii câștigători "Dancing on Ice"
Jean Gavril și Ana, marii câștigători "Dancing on Ice"

Dansuri dificile în finala "Dancing on Ice"

Finala "Dancing on Ice" a fost extrem de dificilă, tema fiind musical-urile celebre jucate pe Broadway. Povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta a fost interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea au adus la viață scenele cunoscute din Lion King (Regele Leu), iar povestea Fantomei de la Operă a fost spusă, în pași de dans, de Jean Gavril și partenera lui, Ana.

"Patru luni de antrenamente, nicio zi liberă, 7 ediții, emoții colosale, somn puțin, accidentari multe, prietenie puternică. Așa aș putea să descriu ultima perioadă din viața mea, o perioadă pe care am adorat-o, efectiv și care astazi se încheie", a fost mesajul lui Sore, pe Instagram, înainte să înceapă finala.

Concurenții s-au revăzut, cu toții, în marea finală

În finala "Dancing on Ice – Vis în doi" am revăzut toate echipele concurente din acest sezon: Ruby și Zsolt, Carmen Grebenișan și Lilian, Iulia Albu și Marian, Cosmin Natanticu și Maria, Nicolai Tand și Daniela, dar și Cătălin Cazacu și Codruța.

Cunoscutul hairstylist Capet și Irina, partenera sa, au dansat și ei, pentru prima dată, în cadrul emisiunii. Echipă de rezervă în cazul unei accidentări grave a uneia dintre perechile înscrise în competiție, Capet și Irina s-au antrenat de la începutul emisiunii pentru o posibilă apariție pe gheață. Aceștia, dar și Andreea Bălan și Coconu, au susținut două momente speciale în finala show-ului de la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net