Cine sunt finaliștii Dancing on Ice. O echipă a fost eliminată: «Nu mă opresc aici cu patinatul!»

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Marea finală a show-ului pe gheață se apropie cu pași repezi, iar presiunea de pe umerii concurenților este una imensă! Sâmbătă, 16 aprilie, echipele au fost nevoite să pregătească nu unul, ci trei numere artistice, având în vedere că în această seară s-a disputat semifinala.

Cine sunt finaliștii Dancing on Ice Foto: Captură Video Antena 1
Cine sunt finaliștii Dancing on Ice Foto: Captură Video Antena 1

Tema show-ului de sâmbătă seara a fost folclorul internațional, genul acesta de muzică inspirând prima serie de momente artistice ale concurenților. Competitorii au avut de pregătit însă și un moment solo, iar ulterior s-au reunit în perechi pentru un alt număr artistic, cu temă impusă.

Semifinala Dancing on Ice, o reală provocare

Ca în fiecare ediție, aceștia au fost nevoiți să introducă în numerele lor pe gheață și provocările săptămânale din partea juriului, care constau în pași profesioniști de patinaj.

Seminifinala Dancing on Ice de sâmbătă seara, 16 aprilie, a venit cu multe surprize pe ringul de gheață, dar și cu o eliminare a echipei care nu a primit suficiente voturi din partea publicului. Cei de acasă pot răsturna clasamentul oferit de către jurații emisiunii, prin voturile pe care le oferă favoriților lor din competiție.

Citește și: Imagini din culisele «Dancing On Ice»! Așa ceva nu vezi pe micul ecran. Sore a căzut de nenumărate ori la repetiții

Carmen Grebenișan și Lilian, eliminați din competiție, în semifinală

După ce s-a strigat „Stop Vot”, într-o ordine aleatorie, echipele finaliste au fost formate din Sore și Grațiano, Jean și Ana și Andreea și Oase.

Astfel, perechea formată din Carmen și Lilian a părăsit competiția, în urma voturilor celor de acasă. Lilian a fost desemnat de nenumărate drept cel mai bun patinator din concurs, însă se pare că cei doi parteneri nu au impresionat în formula de echipă.

Lilian a avut un moment individual spectaculos, însă emoțiile lui Carmen, și faptul că aceasta nu e patinatoare profesionistă, și-au spus într-un final cuvântul. Și astfel, una dintre cele mai iubite perechi a ieșit din concurs chiar înainte de marea finală.

Citește și: Irina Fodor, rochie decupată adânc pe șolduri! A purtat sau nu lenjerie intimă la Dancing on Ice?

E experiența vieții mele. Am învățat de la 0 ceva complet nou pentru mine. Sunt mândră de tine (de Lilian n.r) și pentru mine ești cel mai bun patinator și o să fii campion. A fost o experiență cu bune și cu rele. Mi-am depășit limitele și nu m-am așteptat să ajung atât de departe. 

Credeam că o să ies din primele două ediții. Nici antrenorii nu mi-au dat prea mari șanse. Dar stând ore în șir pe gheață....am dezvoltat o pasiune pentru patinaj. Nu mă opresc aici cu patinatul!Îmi place foarte mult.”, a spus Carmen Grebenișan.

Pentru mine a fost o experiență faină. Am întâlnit noi personalități și pe Carmen, care e ca o soră mai mare pentru mine. Am văzut progresul echipei noastre și am ajuns în semifinală..Am departe..”, a declarat și Lilian.

Fanii concursului, furioși în urma eliminării lui Lilian. Susțin că emisiunea e regizată

Admiratorii concursului s-au arătat furioși în urma eliminării, iar pe pagina de Instagram a show-ului aceștia au scris în număr mare că nu e posibil ca Lilian și Carmen să meargă acasă, aceștia susținând că Oase și Andreea, care au mers mai departe în marea finală, nu se ridică la nivelul lor.

 „Chiar mereu cei mai buni trebuie eliminați? Lilian este cel mai bun patinator! Sunteți niște escroci împuții!”, „Nu mai am niciun interes să mă uit la finală deoarece echipa mea preferată a ieșit, iar jurații i-au spus lui Lilian că este cel mai bun din competiție. Iar dacă cel mai bun din competiție nu a ajuns în finală.....”

„Lilian este cel mai bun patinator din platoul Antena 1 și nu ajunge în finală?! Ar trebui să vă fie rușine, Antena 1! Fake pe față, fapt ce îmi dă toate motivele să nu mai vizionez această emisiune.”, „Oase primește puncte gratis! Mai mult se maimuțărește decât dansează și patinează.”, „O vrăjeală de emisiune! Lilian este foarte bun, poate cel mai bun. Votul publicului nici nu cred ca există … totul pentru audiență și sponsorizare! Mi-am pierdut interesul în această emisiune.”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii negative.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net