„Dancing on Ice" se apropie de final! Surprizele se vor ține lanț în semifinala de sâmbătă

#Dancing on Ice

Emisiunea „Dancing on Ice" se apropie cu pași repezi de final. Sâmbătă, 16 aprilie, perechile care au rămas în competiție vor urca în ring pentru a demonstra că merită un loc în finală. Coregrafiile vor fi unele spectaculoase, iar tematica pe care concurenții trebuie să o respecte este "folclorul internațional".

Sâmbătă, 16 aprilie, are loc semifinala concursului Dancing On Ice
Sâmbătă, 16 aprilie, are loc semifinala concursului Dancing On Ice

Echipele Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana vor patina live, mâine seară, 16 aprilie, în semifinala „Dancing on Ice – Vis în doi". Doar trei echipe se vor califica în marea finală și vor putea concura pentru a obține premiul în valoare de 50.000 de euro. 

Citește și: Așa ceva nu vezi pe micul ecran! Sore a căzut de nenumărate ori la repetiții

Tematica ediției live din data de 16 aprilie va fi folclorul internațional. Telespectatorii vor avea ocazia să admire coregrafii complicate și vor fi purtați într-o incursiune în cultura japoneză, dar și cea africană. 

În premieră pe patinoarul „Dancing on Ice – Vis în doi", fiecare concurent din competiție va susține mâine seară un dans individual. Desigur, cerințele vor fi diferite în funcție de experiența fiecărui concurent care va intra în ring. 

Telespectatorii vor putea admira și numere executate de patinatorii cu experiență, renumiți la nivel mondial. Andrea Vaturi, fost patinator italian și coregraf „Dancing on Ice- Vis în doi", va dansa pe gheața emisiunii.

Andrea Vaturi pregătește o coregrafie de excepție pentru semifinala de sâmbătă

Împreună cu fosta sa parteneră, Andrea Vaturi a câștigat trei medalii la nivelul de junior în competiția organizată de Uniunea Internațională a Patinatorilor (ISU Junior Grand Prix) și s-a calificat în top 10 patinatori ai Campionatului Mondial de Juniori în anii 2002 și 2003, așadar palmaresul său este unul de apreciat. 

Vezi și: Ruby a făcut show pe gheață la Dancing On Ice 

Surpriza serii va veni din partea lui Nea Marin. Suntem obișnuiți să îl vedem pe simpaticul coregraf dansând în platoul emisiunilor sau alergând participanții la emisiunile sale cu nuiaua în mână. Pentru ediția din 16 aprilie, Nea Marin și Școala de Dans Românesc „Larisa și Marian Barbu” vor aduce pe patinoar emisiunii momente inspirate din folclorul românesc, iar spectacolul este garantat!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net