Duel între Carmen Grebenișan și Ruby, la Dancing on Ice. Cine a plecat acasă

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Emisiunea „Dancing on Ice” de la Antena 1 este din ce în ce mai aproape de marea finală, iar emoțiile și presiunea de pe umerii concurenților sunt imense. Dintre cele 5 perechi rămase în competiție, doar 4 au putut merge mai departe în semifinală, în urma duelului.

Duel între Carmen Grebenișan și Ruby, la Dancing on Ice Foto: Captură Video
Duel între Carmen Grebenișan și Ruby, la Dancing on Ice Foto: Captură Video

Într-o ordine aleatorie, primele perechi care s-au salvat de la duel au fost formate din Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Jean și Ana. Votul publicului de acasă a cântărit greu și în această seară, telespectatorii având și puterea de a răsturna clasamentul juriului.

Duel între Carmen Grebenișan și Ruby, la Dancing on Ice

Astfel, în urma preferințelor publicului, prima echipă condamnată la duel a fost formată din Carmen și Lilian, căreia i s-a alăturat perechea formată din Ruby și Zsolt, pentru a patra oară consecutiv. Aceștia au fost cel mai puțin votați de cei de acasă, astfel au fost nevoiți să se dueleze pentru un loc în competiție.

Ruby și Zsolt au plecat acasă, în urma deciziei juriului

În urma prestațiilor lor artistice, juriul a decis ca echipa formată din Ruby și Zsolt să părăsească definitiv ringul de gheață. Voturile au fost împărțite, ajungându-se la egalitate, însă președintele juriului de săptămâna aceasta, Cornel Gheorghe, a avut ultimul cuvânt de spus.

Astfel, mai departe în semifiniala concursului au reușit să ajungă Carmen și Lilian. Cele patru perechi semifinaliste sunt, așadar, Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean și Ana și Carmen și Lilian. Aceștia vor evolua în ediția următoare pe ritmuri etno sau străvechi, având în vedere că tema galei este folclor internațional. Concurenții vor avea de pregătit nu unul, ci două momente artistice!

Citește și: Carmen Grebenișan, în lacrimi la Dancing on Ice. «Nu mai puteam să respir»

Ruby și Zsolt, pentru a patra oară la duel. De data asta, și-au găsit „nașii”!

În timp ce pentru Carmen și Lilian a fost primul duel, Ruby și Zsolt au mai trecut de încă trei ori prin aceste momente pline de tensiune, acesta fiind al patrulea. Echipa a rezistat până acum la fiecare duel, scoțându-i pe ceilalți concurenți din show, însă iată că acum a venit și rândul lor.

Citește și: Ruby scoate rând pe rând perechile din joc, la Dancing on Ice! Cine a plecat acasă în urma duelului

A fost ceva ce m-a depășit un pic. Corpul meu refuză să accepte că au trecut 20 de ani ( de când obișnuia să patineze n.r). Aș vrea să îi mulțumesc lui Ruby care a fost alături de mine la bine și la rău, ca într-o căsnicie adevărată. Fără ea nu aș fi putut să ajung aici.”, a spus Zsolt. 

Eu sunt foarte recunoscătoare pentru toate lecțiile pe care le-am primit și pentru că am împărțit platoul cu toți oamenii ăștia frumoși și talentați. Mă emoționez de fericire acum, că am fost aici printre voi și am învățat ceva nou. O să mai patinez, să știți! Și într-un picior!”, a declarat și Ruby.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net