Ruby a făcut show pe gheață, la «Dancing on Ice», cu o pereche de patine unică în lume

#Dancing on Ice

Sâmbăta trecută, Ruby şi partenerul ei, Zsolt Kerekes, au făcut un adevărat show pe gheață, la emisiunea "Dancing on Ice", iar patinele artistei, acoperite în totalitate cu peste 28.000 de cristale, au fost una dintre surprizele momentului.

Ruby şi Zsolt Kerekes, pe ringul "Dancing on Ice"
Ruby şi Zsolt Kerekes, pe ringul "Dancing on Ice"

Ruby a făcut din patinele de la „Dancing On Ice" adevărate bijuterii. Sâmbăta trecută, artista şi Zsolt Kerekes au făcut un adevărat show pe gheață, iar una dintre surprizele momentului a fost chiar ţinuta lui Ruby, mai exact patinele acoperite în totalitate cu peste 28.000 de cristale.

Aşa arată patinele lui Ruby
Aşa arată patinele lui Ruby

Vera Marie, designer-ul care a lucrat cu Enrique Iglesias, și-a pus amprenta pe perechea de patine din show a artistei și a transformat-o astfel în singura pereche din lume acoperită în totalitate, cu peste 28.000 de cristale Swarovski. Deși nu a ajuns în finala competiției, Ruby a surprins de la o ediție la alta prin dans, actorie și determinare, iar acum deține o pereche de patine demne de Cartea Recordurilor.

„Iubesc artiștii, operele lor și sunt foarte fericită și mândră să port astfel de piese, mai ales când sunt făcute de către un artist pentru mine special și nici nu mai există altele în lume. Vera Marie este mai mult decat artista mea preferată, este prietena mea și împreună urmează să lansăm o colecție de piese de artă foarte specială", a declarat Ruby, pentru Click!.

Ruby, remarcată de Oxi de la Praf în ochi

Pe vremea când Ruby era doar Ana Claudia Grigore, tânăra lucra în redacția a două reviste pentru adolescenți, Bravo şi Bravo Girl, ea a fost remarcată de redactorul-șef, Cristian ”Oxi” Constantin, fostul membru al formaţiei Praf în ochi, care i-a devenit și iubit. Oxi a simțit potențialul artistic al lui Ruby și a pariat pe ceea ce va deveni, într-adevăr, o solistă foarte apreciată. Numele de scenă a fost inspirat de un cântec al formaţiei Kaiser Chiefs.

Ruby a susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind astfel prima artistă din România care se lansează în afara granițelor țării. Prima ei piesă a fost „Touch Me” (2010) şi s-a bucurat de succes în Turcia. În acelaşi an, Ruby a lansat cea de-a doua piesă, „Get High”, în colaborare cu cântăreţul spaniol Juan Magan.

Adevăratul succes a venit însă în 2012, odată cu lansarea primei piese în limba română, ”Stinge lumina”, produsă de Alex Velea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
cub ramona badescu png
FotoJet jpg
wednesday jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
smartphone sursa pexels com jpg