VIDEO Ruby, îngrozită la Dancing on Ice!: «Nu am cum să descriu în cuvinte!»

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Ruby s-a confesat fanilor pe Instagram cu privire la experiența de la concursul ,,Dancing on Ice", iar vedeta s-a declarat de-a dreptul îngrozită de provocările care o așteaptă la o nouă zi de repetiții. 

ruby 1 jpeg

Ruby, una dintre vedetele care participă la emisiunea ,,Dancing on Ice", a împărtășit fanilor pe Instagram un clip în care dezvăluie că este îngrozită de provocările care o așteaptă în cadrul repetițiilor pentru noul show. Vedeta a mărturisit că pregătirile pentru show au epuizat-o și consecințele au început deja să se vadă. Da

Citește și O nouă eliminare la Dancing on Ice. Iulia Albu și Ruby s-au duelat!

,,Bună dimineața, sunt îngrozită! deci nu am cum să descriu în cuvinte ce săptămână grea este la gheață, dar se vede pe fața mea", a dezvăluit Ruby fanilor ei. 

Ruby s-a accident în timpul unei reprezentații

Până la acest moment, vedeta a avut reprezentații frumoase în fața juriului, iar publicul a apreciat-o pentru efortul ei. Cu toate acestea, are toate motivele să se plângă de faptul că show-ul este solicitant, mai ales că vedeta s-a accidentat chiar de la prima ediție a emisiunii.

Ruby s-a ambiționat să dea tot ce este mai bun din ea, iar în cadrul reprezentației a făcut un șpagat pe gheață care a impresionat jurații, dar acest efort a costat-o scump. Artista a dezvăluit că după spectaculoasa manevră pe gheață a suferit o ruptură de ligament.

Citește și Ruby, ruptură de ligament la Dancing on Ice. Cum a revenit pe gheață

„Din focul pasiunii m-am aruncat direct în șpagat. Și am simțit că ma înjunghie, că mă ia așa, ceva.. (..) Asta îmi trebuia mie acum. Mi-au zis să nu mai urc pe gheață.”, a spus Ruby.

Ruby a fost nevoită să facă ședințe de fizioterapie pentru a se recupera cât mai repede, iar într-un final a reușit să pășească din nou pe gheață. Cântăreața a oferit un show minunat alături de partenerul ei, Zsolt și, din fericire, numărul s-a desfășurat fără incidente.

Iulia Albu a fost eliminată după duelul cu Ruby

Ruby și partenerul ei pe gheață, Zsolt, au intrat la duel cu echipa formată din Iulia Albu și Marian, iar în urma prestației lor, una dintre perechi avea să fie eliminată. 

Cu toate că Ruby suferise o accidentare urâtă, ea a reușit să facă o reprezentație apreciată de public, iar Iulia Albu, în ciuda strădaniei sale la ,,Dancing on Ice", a fost nevoită să plece acasă, fiind eliminată din concurs. 

Se pare că ,,Dancing on Ice" este un show ce va da multă bătaie de cap vedetelor, având în vedere că accidentările s-au ținut lanț încă de la prima ediție a concursului. O altă vedetă care a căzut la repetiții și era cât pe ce să-și rupă picioarele a fost influencerița Carmen Grebenișan care a acceptat provocarea de face show pe gheață, chiar dacă nu se descurcă foarte bine pe patine.

,,Dancing on Ice" este cea mai mare provocare pentru vedete

,,Dancing on Ice" este un format inovativ care a fost preluat recent și în România de postul Antena 1, iar publicul va avea ocazia să vadă cum vedetele învață să patineze pe gheață și să facă o mulțime de manevre demne de patinatori profesioniști pentru a impresiona jurații și publicul. 
Cei patru jurați care vor analiza cu atenție fiecare mișcare a concurenților sunt coregrafii Mihai și Elwira Petre, antrenoarea de patinaj artistic Simona Pungă și Cornel Gheorghe, fost patinator de performanță, în prezent antrenor.

La acest moment, echipele care au rămas în concurs și care se vor ,,duela" pe gheață pentru a demonstra că au abilități de patinatori adevărați sunt echipele, Nicolai Tand și Daniela, Jean Gavril și Ana, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea, Ruby și Zsolt, Cosmin Natanticu și Maria, dar și Sore și Grațiano.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net