Carmen Grebenișan, în lacrimi la Dancing on Ice. «Nu mai puteam să respir»

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Ediția cu numărul 6 a emisiunii Dancing on Ice a venit cu noi momente artistice spectaculoase, însoțite, bineînțeles și de provocări și repetiții dure. Numai concurenții știu ce se află în spatele unui număr reușit din cadrul show-ului, unii dintre ei având chiar momente când clachează. Iată de ce a izbucnit Carmen Grebenișan în lacrimi!

Carmen Grebenișan, în lacrimi la Dancing on Ice Foto: Captură Video
Carmen Grebenișan, în lacrimi la Dancing on Ice Foto: Captură Video

Stresul competiției își spune cuvântul din ce în ce mai tare, având în vedere că la Dancing on Ice încep să se strângă rândurile. Carmen Grebenișan face echipă cu Lilian, iar cei doi au avut parte de antrenamente presărate cu multe emoții negative și căzături. Săptămâna viitoare are loc semifinala, așadar concurenții simt deja o presiune enormă.

Carmen Grebenișan, în lacrimi la Dancing on Ice

Aceștia sunt accidentați și tot mai speriați să nu greșească sau să cadă în timpul momentelor artistice. Carmen a cedat nervos după numărul din ediția trecută, deși ea și partenerul ei au fost salvați de public. Aceasta a fost la un pas să cadă însă, așadar emoțiie au copleșit-o, culminând într-un atac de panică.

Citește și: Carmen Grebenișan, la un pas să plece acasă cu picioarele în ghips. Cum a fost filmată după ce a căzut zdravăn la „Dancing on Ice"

Mă durea îngrozitor (mâna n.r) și eram și amețită. Am zis că nu se poate, eram și primii. Nu vreau să îl dezamăgesc pe Lilian. M-au luat emoțiile, m-a luat un gol în stomac și simțeam că nu va ieși. Nu mai e un joc, se simte presiunea foarte tare.

Eu nu știu să îmi ascund emoțiile, dacă greșesc se vede, mă gândeam că alunec. A fost cea mai rea experiență pe care am avut-o la Dancing on Ice până acum. (..) Efectiv nu mai pot, sunt extenuată. În fiecare zi plâng.”, a povestit ea la testimoniale.

Emoțiile au fost resimțite și de Lilian, acesta povestind că atât el, cât și Carmen, au luat pastile pentru a se calma, în cele din urmă.

Am ieșit de acolo și plângeam amândoi. Nu mă mai puteam opri din plâns. Eu am făcut și un atac de panică. Mi-am dat seama că nu mai pot să respir.”, a adăugat ea.

Cum s-a descurcat echipa în cea de-a șasea ediție

Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari au avut parte de un antrenament dificil și obositor, însă momentul din ediția de sâmbătă seara, 9 aprilie, le-a ieșit, fiind unul mult mai bun decât cel precedent, lucru observat și de cei 4 jurați. Cu toate acestea, încă există exerciții la care Carmen mai are de lucrat.

Nu ați mai fost atât de dezinvolți, dar a fost un număr mai bun decât săptămâna trecută.”, le-a spus Simona Pungă. 

Citește și: Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express, înainte de operațiile estetice

Carmen Grebenișan a mai participat și la „Asia Express”

Carmen Grebenișan a mai trecut prin experiența unui reality show de curând, participând la „Asia Express” în sezonul 3 al emisiunii, unde a făcut echipă cu buna ei prietenă, Alina Ceușan.

Clujencele au depășit așteptările tuturor în competiție, având în vedere că, fiind numite „reginele Instagramului”, publicul s-ar fi așteptat ca cele două să se sperie la primul gândac văzut.

Acestea au avut mare succes mai ales la autostop, având în vedere că șoferii acceptau de cele mai multe ori cu ușurință să le transporte, spre disperarea celorlalți concurenți. N-au reușit să câștige, însă au rămas cu multe trăiri și experiențe frumoase.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net