VIDEO Alina Ceușan, aproape goală, într-un filmuleț incitant. «Ce bine arată regina Instagramului»

Ultima actualizare:

Alina Ceușan (29 de ani) are aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram, iar joi seara aceștia au primit un cadou neașteptat: un filmuleț incendiar cu preferata lor, dansând lasciv, într-un costum de baie minuscul.

Alina Ceușan, o apariție incendiară. Foto: Instagram
Alina Ceușan, o apariție incendiară. Foto: Instagram

Alina Ceușan a adunat peste 16.000 de inimioare pe Instagram, după ce a publicat un video publicitar, în care promovează o linie de costume de baie. Nimic deosebit până acum, căci asta e meseria ei de influencer și model, însă imaginile sunt bune și pentru revista Playboy, dacă aceasta ar mai exista, nu doar pentru un catalog de ținute de plajă. 

Citește și: Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express, înainte de operațiile estetice

Alina, cel mai premiat blogger român de fashion, arată trăsnet și și-a recăpătat complet tonusul fizic după ce a născut, în septembrie 2020. Are implanuri, un abdomen plat, piele fără celulită, iar tatuajele atrag și ele atenția, într-un mod plăcut. Costumul de baie din două piese a fost sufiecient de decoltat pentru a pune în evidență toate rotunjimile trupului.

"Cu siguranță ești 100% pregătită pentru vară", "Cred că o să fie coadă la magazin pentru acest produs", "Fată, te ador, ești reală, autentică și frumoasă", au fost doar câteva dintre mesajele apreciative pe care le-a primit Alina din partea fanilor virtuali.

Alina Ceușan este căsătorită cu Raul Tișa și au împreună un băiețel

Alina Ceușan s-a așezat la casa ei în 2019, iar cel care i-a devenit soț, Raul Tișa, a cerut-o în căsătorie de două ori, căci prima dată blondina a fost nehotărâtă și a întârziat să ofere un răspuns clar. Cei doi s-au căsătorit după 6 ani de relație, iar nunta a avut loc la Castelul Banffy, în Cluj. Pe 15 septembrie 2020 a venit pe lume fiul lor, căruia i-au pus un nume inedit: Rock Tisha. Micuțul este deja un mic influencer, căci apare pe Instagram în majoritatea postărilor pe care le face celebra lui mamă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net