Alina Ceauşan şi Carmen Grebenişan, trucuri de frumuseţe la Asia Express

Ultima actualizare:

    Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au improvizat câteva trucurile de beauty Foto: Antena 1
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au improvizat câteva trucurile de beauty Foto: Antena 1

Când ești un influencer de succes, dar ai doar un euro pe zi, trebuie să găsești tot felul de soluții pentru a nu renunța la ritualurile de înfrumusețare. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan și-au păstrat trucurile de beauty și în călătoria lor pe Drumul Comorilor, din Asia Express și și-au folosit imaginația pentru a arăta cât mai bine.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt înnebunite după produse cosmetice, dar în călătoria lor în Asia Express au fost nevoite să renunţe la cât mai multe, pentru a respecta cerinţele producătorilor. Fetele s-au trezit în imposibilitatea de a-şi aranja părul, aşa că au fost destul de inventive.    

“Noi suntem blonde și avem mari probleme când umiditatea este foarte mare. La un moment dat eu păream un pop-corn explodat. În trusa de make-up nu avem foarte multe lucruri, adică nu avem tot ce ne-ar trebui, pentru că am încercat să punem strictul necesar, să nu avem un rucsac prea greu. Aici am învățat că de nevoie poți să fii super inventiv și atunci ne-am dat seama că putem să cerem ulei pe la casele la care ajungem. Inițial am crezut că toată lumea are ulei de cocos și asta o să fie super pentru noi. Nu a fost chiar așa. Prima oară am primit un ulei rânced. Nu știm din ce era, avea un miros foarte ciudat, dar am zis că o să încercăm și asta, aia e!

Cele două concurente au găsit un remediu natural pentru păr şi piele
Cele două concurente au găsit un remediu natural pentru păr şi piele

L-am aplicat pe păr, ne-am culcat, iar a doua zi chiar s-a văzut diferența.  La una dintre cazări o doamnă avea un ulei ceva mai bun pe care ni l-a pus într-o sticla de 0.5L. O purtăm cu noi peste tot și am descoperit că e bun nu numai pentru păr ci și pentru corp, pe gât, decolteu, genunchi, picioare sau zone uscate. După o zi de cursă în Asia Express, să te dai seara cu niște ulei, de care o fi el, pe picioare e ceva magic”, a povestit Carmen.

Şi Alina Ceuşan a rămas fidelă uleiului primit de la localnici, în lipsa altor produse pe care le-ar putea întrebuinţa pe post de cosmetice.  

“Când ne-am făcut bagajul, am renunțaț la multe produse pe care noi le folosim în mod curent pentru că nu e simplu să alergi săptămâni la rând cu casa în spate. În mintea noastră ne gândeam că o să găsim câte un avocado, câte un mango, fructe din care să ne facem niște măşti naturale. Nu a fost cazul, așa că ne-am descurcat cu ce am primit. Umblăm cu sticla de ulei după noi și de câte ori ajungem la o cazare îi rugăm să ne facă un refill”, a povestit Alina Ceușan.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express.

Citeşte şi:

Cinci vedete-surpriză în noul sezon «Asia Express». Unde se va filma show-ul de acestă dată

Dovada că «reginele Instagramului» se duc să trăiască la Asia Express cu doar un dolar pe zi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net