Carmen Grebenișan, la un pas să plece acasă cu picioarele în ghips. Cum a fost filmată după ce a căzut zdravăn la „Dancing on Ice"

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Carmen Grebenișan este cunoscută publicului larg prin prisma activității sare impresionante în calitate de infuencer și pentru participarea la emisiunea „Asia Express" alături de buna sa prietenă, Alina Ceușan. Carmen a acceptat provocarea „Dancing on Ice" de la Antena 1 și se antrenează din greu pentru a face față competiției.

Carmen Grbenișan se antrenează intens pentru a face față competiției de la Antena 1
Carmen Grbenișan se antrenează intens pentru a face față competiției de la Antena 1

Carmen Grebenișan se numără printre vedetele care participă la Dancing on Ice, un concurs în care participanții trebuie să execute numere de dans pe patine. Provocarea nu este una ușoară, însă Carmen și partenerul ei, tânărul Lilian Brînzari se antrenează intens pentru a demonstra juraților exigenți și publicului că merită un loc în finală. 

Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari Sursă foto: Antena 1
Carmen Grebenișan și Lilian Brînzari Sursă foto: Antena 1

Carmen a distribuit pe contul personal de Instagram imagini de la repetiții. Îmbrăcată corespunzător ringului de patinaj, Carmen a încercat să execute mișcările explicate de antrenori, însă s-a împiedicat și a căzut pe gheață. Nu s-a îngrijiorat și nici nu a renunțat, ci s-a ridicat rapid și a continuat antrenamentul, căci doar prin multă repetiție poate obține punctajul maxim! 

Eforturile depuse de Carmen Grebenișan au fost apreciare de Elvira Petre, membră a juriului. În ciuda faptului că nu este expertă în patinaj, Carmen a învățat foarte repede pașii necesari, spre surprinderea tuturor.

Sunt Carmen Grebenișan și sunt creator de conținut online. Am primit niște patine superbe. MI-a luat foarte mult să-mi iau patine în picioare. Am pus pasul și mi-am dat seama că alunec. Nu e ca pe role, credețin-mă. Scopul meu era doar să stau în picioare pe gheață", spunea Carmen, în cadrul unui interviu, după ce a încălțat perechea de patine și a constatat că dansul pe gheață este foarte solicitant. 

Partenerul lui Carmen cochetează de multă vreme cu dansul pe gheață, prima dată când a încălțat o pereche de patine fiind la vârsta de opt ani, Tânărul susține că părinții săi au făcut eforturi financiare considerabile pentru a-l sprijini să își atingă idealurile și le este recunoscător pentru faptul că l-au sprijinit întotdeauna. 

Carmen Grebenișan are o comunitate impresionantă pe pagina de Instagram 

Carmen Grebenișan este foarte apreciată în mediul online, profilul său de Instagram fiind urmărit de peste 600.000 de persoane. Relația sa de prietenie cu Alina Ceușan a trecut la un nivel superior după ce Alina și soțul ei au devenit nașii de cununie a lui Carmen și a lui Alex Militaru.

Carmen a fost cerută în căsătorie în anul 2020, iar nunta a avut loc un an mai târziu, La ceremonie au participat prietenii apropiați și familia pentru că invitații au fost nevoiți să ține cont de restricțiile impuse în perioada pandemiei de coronavirus. 

     Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net