Irina Fodor, rochie decupată adânc pe șolduri! A purtat sau nu lenjerie intimă la Dancing on Ice?

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Irina Fodor a bifat o nouă apariție spectaculoasă în cadrul emisiunii „Dancing on Ice”, pentru a marca seara de gală a semifinalei concursului pe gheață! Îndrăzneață dar și elegantă, Irina Fodor a lăsat la imaginația privitorilor răspunsul la întrebarea dacă a avut sau nu lenjerie intimă pe dedesubtul rochiei. Iată de ce!

Irina Fodor, ținută spectaculoasă la Dancing on Ice! Foto: Arhivă personală
Irina Fodor, ținută spectaculoasă la Dancing on Ice! Foto: Arhivă personală

Vedeta Antenei 1 a tot făcut parada modei în fiecare ediție a emisiunii „Dancing on Ice”, însă în seara de gală a semifinalei s-a întrecut pe sine! Irina Fodor a optat pentru o rochie lungă, de culoare roșie, cu o mică trenă, însă artificiile ținutei au fost cele care au făcut senzație. 

Irina Fodor, o nouă rochie cu decupaj spectaculos, la Dancing on Ice

Rochia în nuanța focului a fost concepută în așa fel încât să atragă toate privirile, având decupaje largi în zona șoldurilor, punându-i Irinei, din nou, în evidență silueta. Părțile decupate au fost, totuși, acoperite cu un tul de culoarea pielii, însă un detaliu important a intrat rapid în atenția admiratorilor soției lui Răzvan Fodor.

Citește și: „Dancing on Ice" se apropie de final! Surprizele se vor ține lanț în semifinala de sâmbătă

Decupajele există și în zona mâinilor, însă cele din lateralele rochiei, croite adânc, i-au făcut pe privitori să se întrebe dacă prezentatoarea show-ului a purtat ceva pe dedesubt, având în vedere că zona respectivă a fost dezgolită și....nici urmă de lenjerie intimă!

Desigur, există tot felul de variante alternative ale lenjeriei intime clasice, gândite special pentru astfel de ținute, așadar singura care poate răspunde la „marea întrebare” este chiar Irina Fodor! Aceasta și-a accesorizat întregul look cu o pereche de cercei cu motive florale și un accesoriu în aceeași tematică în zona părului, care a fost prins în coc.

Citește și: Irina Fodor, ținută provocatoare la Dancing on Ice! A îmbrăcat o rochie extrem de decupată

Dancing on Ice, semifinala!

Echipele formate din partenerii Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana au patinat live, în ediția de 16 aprilie, în semifinala „Dancing on Ice – Vis în doi". Dintre cele patru echipe care au evoluat în competiție, doar trei s-au calificat la finalul serii în marea finală, urmând să concureze pentru a obține premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net