Răzvan Fodor, nemulțumit de Zanzibar? Ce l-a deranjat la masă

Ultima actualizare:

Showbiz-ul românesc s-a mutat în insule exotice, la început de an. Răzvan și Irina Fodor nu fac nici ei excepție și se relaxează în Zanzibar, alături de fiica lor. Dar arhipelagul de pe coasta de est africană nu l-a cucerit pe deplin de Răzvan, care a avut câte ceva de obiectat.

Irina și Răzvan Fodor, în Prison Island, la țestoasele gigant. Foto: Instagram
Irina și Răzvan Fodor, în Prison Island, la țestoasele gigant. Foto: Instagram

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, Smiley, Gina Pistol, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Speak, Ștefania sunt doar câteva nume de vedete care au ales să înceapă noul an la căldură, în destinații exotice. Răzvan și Irina Fodor se află în Zanzibar, alături de fiica lor, Diana, și explorează cât e ziua de lungă. Au fost însă și momente care nu i-au picat bine lui Răzvan, iar acesta nu s-a ferit să le menționeze pe Instagram. Într-un story filmat la masă, fostul câștigător de la "Asia Express" recunoaște că muzica din fundal i-a dat dureri de cap.

Răzvan Fodor: "Rămân în continuare fan Asia"

"Undeva în spate, tot pe plajă, un loc unde cică se mănâncă bine, adică aici. Numai că aici e o muzică...sunt niște interpreți pe undeva pe acolo, cu o vioară, sanchi, e chill, dar e ceva disonant, te doare capul...nu știu ce draci au pe ei. Mda, Zanzibau", a povestit, ironic, Răzvan Fodor.

Într-o altă postare de pe Instagram, Răzvan Fodor pune o serie de poze, alături de descrierea: "Rezumatul unei zile în Zanzibar. Frumos, dar rămân în continuare fan Asia". 

În schimb, Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii "Asia Express" a părut ceva mai încântată de arhipelagul din Oceanul Indian. "Câte minunății pe lumea asta. După un Spice Tour în care am gustat fructe exotice și am testat condimente locale, am mers în Prison Island, să vedem țestoasele gigant. Cea mai bătrână dintre ele are 195 de ani. Cel puțin, așa ne-a povestit ghidul. Am avut voie să le hrănim, să ne facem poze cu ele, ba chiar, câteva dintre ele se bucură și de masaj și mângâieri pe gât dacă stăpânești tehnică. Vă țin la curent cu ce mai găsim pe aici", a scris Irina, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net