Ce „afacere mare” a făcut Irina Fodor în America Express? „Era momentul să mi se întâmple și mie”

Irina Fodor continuă să savureze din plin momentele din America Express. De această dată, simpatica prezentatoare a făcut haz de necaz, după ce și-a cumpărat un produs mult prea mic pentru necesitățile ei.

image

„Drumul aurului” se întinde pe distanța a 7.000 de km. Călătoria prin America de Sud poate fi de multe ori obositoare și plină de peripeții. Pentru a evita epuizarea, „Țuca” s-a hotărât să-și comande un scaun pliabil pentru drum.

Din păcate, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg. Irina Fodor s-a trezit cu un produs foarte mic pentru statura ei. „Am făcut mare afacere în Mexic! Era momentul să mi se întâmple și mie una din fazele astea, când comanzi online și primești altceva decât te așteptai”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Prezentatoare de la America Express a distribuit un clip pe platforma de socializare, încercând să le arate fanilor cât de bine se stă pe scaunul achiziționat online. Astfel, soția lui Răzvan Fodor a reușit să stârnească mii de zâmbete și aprecieri.

Irina Fodor, ipostază comică în Mexic. Vedeta și-a cumpărat un scaun mult prea mic

image
Irina Fodor, moment comic la America Express. Foto: colaj Instagram

Peste 11.000 de fani au vizionat clipul simpatic postat de Irina Fodor. Majoritata dintre ei s-au amuzat și au încurajat-o. „E bun că poți să-l cari ușor prin Asia Express. Îl bagi în buzunar”, i-a scris o persoană rețeaua de socializare.

Nu e prima ei peripeție în primele săptămâni de când filmează pentru noul sezon din show-ul Asia Express, devenit între timp America Express. Din păcate, Irina a avut parte de ceva ghinion în primele zile de la filmări.

De această dată, lucrurile au fost mult mai serioase. Prezentatoarea s-a confruntat cu probleme de sănătate și nu a ezitat să transmită acest lucru pe pagina ei de Instagram.

Soarele puternic de pe tărâmurile mexicane i-a provocat o alergie solară. Deși Irina susține că a folosit o cremă cu „protecție mare”, ea nu a scăpat de problemele medicale.

„Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, a povestit Irina pe rețeaua de socializare, la începutul acestei săptămâni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png