De ce au refuzat Anca Serea și Adi Sînă să meargă în America Express?

Anca Serea și Adi Sînă au dezvăluit motivul pentru care nu au mers în America Express. Cele două vedete să refuzat invitația de a participa la unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România.

stanga
dreapta
adi sina si anca serea
anca serea adi sina png
anca serea adi sina 4 jpg
anca serea adi sina 5 jpg
adi sina anca serea jpg jpeg
adi sina anca serea jpeg
adi sina anca serea casa noua png
Anca Serea şi Adi Sînă sunt părinţii a cinci copii  jpeg

Frumosul cuplu a fost curtat pentru a participa într-o aventură senzațională care urma să-i poarte pe cei doi prin Mexic, Guatemala și Columbia. După ce au întors pe toate părțile invitația și au analizat minuțios toate aspectele, Anca și Adi au ales să nu-și treacă numele pe lista concurenților din popularul show transmis de Antena 1.

Citește și Iată pe cine au lăsat acasă vedetele de la «America Express»!

Părinți a 6 copii, cei doi au luat decizia să rămână acasă considerând că nu li „se potrivește” emisiunea. Un aspect important în decizia luată a fost legat și de modul în care erau plătiți.

Anca Serea și Adi Sînă au refuzat să meargă în America Express. „Fiecare alege ce e mai bun pentru el”

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă.

Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie'’, a declarat Anca Serea pentru Playtech.ro

Citește și Concurenții America Express au plecat către Mexic! Primele declarații

Chiar dacă n-a decolat spre America Express, Anca Serea nu stă acasă. Vedeta merge la Dinseyland, în Paris, în timp ce Adi are concerte în India și Pakistan.

„Plecăm cu trenul la Disneyland, am vrut să le fac copiiilor o surpriză de 1 iunie. Vom merge toți, mai puțin Adi care e plecat din țară, întrucât are concerte în India și Pakistan Cea mică, Leea, va rămâne acasă întrucât mi-ar fi fost greu, singură, și cu ea”, a povestit Anca Serea.

Nume grele participă la America Express 

Concurenți precum Puya, Jean Gavril, Bordea, Andre sau chef Scărlătescu vor participa la America Express. Cele nouă echipe înscrise în concurs vor călători prin America de Sud, pe o distanță ce adună peste 7.000 de kilometri. Emisiunea va putea fi urmărită în toamnă, la Antena 1, iar prezentatoare este, din nou, Irina Fodor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
BeFunky collage (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png