Iată pe cine au lăsat acasă vedetele de la «America Express»!

Nouă echipe de concurenţi s-au îmbarcat miercuri dimineaţă în avionul către Mexic, pentru a începe marea aventură „America Express – Pe drumul aurului” ce se va difuza toamna aceasta la Antena 1. 

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg

Click! îţi spune pe cine au lăsat în urmă concurenţii şi ce au făcut unii dintre ei înainte de a pleca la drum, în America Express. 

image
Fiica Andreeei Antonescu a împlinit 11 ani

Unul dintre cele mai îndrăgite reality-show-uri din România ajunge, pentru cea de-a 5-a ediţie, pe un alt continent şi astfel Asia Express se transformă în America Express. Drumul Aurului va duce 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala şi Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri.

image
Jean Gavril și soția sunt proaspeți părinți

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiţi să îşi găsească mâncare, transport şi cazare, echipele sezonului au plecat deja de ieri, 25 mai, pe urmele conquistadorilor, în America Express. 

image
Solistul a plecat cu fratele lui, dar nu înainte de a savura o șaorma

Chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, actriţa Doina Teodoru, Puya şi soţia lui, Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta şi directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, cântăreaţa Bruja şi prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache şi Diana Bulimar, Bia Adam, unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de conţinut din mediul on-line şi mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit pe Drumul Aurului în competiţia pentru mult râvnitul titlu de câştigător al celui mai spectaculos reality-show din România.

image
Andreea Bălan a făcut cumpărături cu fetele ei înainte de plecare

„Andrelele” au surprins pe toată lumea cu plecarea lor în Mexic şi s-au pregătit corespunzător.

image
Cele trei fete ale lui Puya și ale Melindei vor rămâne cu bunicii

Andreea Bălan (37 de ani) s-a dus să se facă frumoasă şi a dat iama prin magazine împreună cu fetele ei, pentru că nu ştie când va mai avea ocazia. Ella şi Clara vor sta cu mama ei cât va fi ea plecată.

image
Chef Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru

În plus, este posibil să se ducă şi tatăl ei să le dea o mână de ajutor, la fel cum o poate face conform deciziei judecătoreşti şi George Burcea, fostul soţ şi tatăl micuţelor. Şi Andreea Antonescu (39 de ani) şi-a sărbătorit fiica, pe Sienna, chiar înainte de plecarea la America Express. 

image
Nelu Cortea şi Cătălin Bordea

Sienna a împlinit 11 ani şi a avut parte de o petrecere în familie. Ea a rămas în grija bunicii, mama Andreei, şi cu unchiul Răzvan Antonescu.

image
Bruja şi Pufeh

Şi Puya, pe numele său adevărat Dragoş Gărdescu (42 de ani), îşi va lăsa cele trei fiice cu bunicii. Puya este căsătorit din 2011 cu Melinda Gărdescu, cu care a şi plecat în reality show.

image
Bie Adam şi mama ei

Câştigătorul de la „Dancing on ice: Vis în doi”, Jean Gavril (28 de ani), deşi este căsătorit, o lasă acasă pe Bianca, soţia lui, cu fiica lor, Eva Marina, şi a ales să facă echipă cu fratele lui, Dinu.

image
Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla

Ei sunt parteneri de afaceri şi înainte de a pleca în acest reality show au ţinut morţiş să-şi facă o ultimă poftă: au mâncat şaorma.

image
Diana Bulimar şi Larisa Iordache

Şi Chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) de la „Chefi la cuţite” s-a distrat în oraş cu iubita, actriţa Doina Teodoru, la o ultimă revedere cu prietenii. Nici Cătălin Bordea (37 de ani) nu are copii, aşa că doar soţia Livia îi va duce dorul cât timp va fi plecat pentru a participa la America Express.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

gabi badalau evenimente jpg
image png
peter imre corina dănilă jpg
646x404 (1) jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg