Andreea Bălan, pregătiri pentru America Express. Cu cine vor rămâne fetele ei

Vestea că Andreea Bălan merge în „America Express”, alături de colega sa din trupa Andre, Andreea Antonescu, a fost o surpriză pentru mulți, iar asta pentru că vedeta are două fetițe de care cu greu se desparte. Ce se întâmplă cu micuțele, cât solista e plecată din țară?

Andreea Bălan va patricipa la America Express foto: Instagram
Andreea Bălan va patricipa la America Express foto: Instagram

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au acceptat provocarea momentului și participă la „America Express”, un show care acest sezon se transformă în „America Express”, căci concurenții vor avea de parcurs un drum dificil, din Mexic până în Columbia. În acest sens, există numeroase curiozități cu privire la viața concurenților, căci aceștia sunt nevoiți să pună totul în „stand-by”, cât sunt plecați.

Andreea Bălan are două fetițe de care este foarte atașată și alături de care merge peste tot. De data aceasta, însă, cântăreața nu poate să le ia cu ea, motiv pentru care  a fost nevoită să găsească o variantă prin care micuțele să își continue viața în România, cât ea va parcurge „Drumul Aurului”. Ella și Clara vor rămâne în grija bunicii lor materne, iar Andreea mărturisește că are mare încredere în mama ei.

Andreea Bălan a fost surprinsă recent, altărui de fiicele ei foto: Blitz
Andreea Bălan a fost surprinsă recent, altărui de fiicele ei foto: Blitz

Andreea Bălan își lasă fiicele în grija mamei, cât e plecată în „America Express”

Mama Andreei Bălan a fost implicată în creșterea nepoatelor sale încă de la venirea lor pe lume, motiv pentru care jurata de la „Te Cunosc de Undeva” are mare încredere să i le încredințeze. Își dorește ca micuțele să își continue viața normal și să nu renunțe la activitățile cu care s-au obișnuit, motiv pentru care s-a asigurat că mama ei va avea parte de tot ajutorul de care are nevoie, din partea unui medic specialist, dar și a unui șofer.

Citeşte şi: EXCLUSIV Andreea Bălan radiază după divorț! Unde se răsfață și cum a fost surprinsă de paparazzii

„Nu e nevoie să îi las mamei instrucțiuni, pentru că ea știe foarte bine ce are de făcut. Mama este prezentă din prima zi de viață a Ellei, fata cea mare, și ea știe exact ce trebuie să facă. Din contra, ea are grijă de casă, de noi, cu mâncarea, ea știe foarte bine. Avem pediatra la orice oră din zi și din noapte, avem prieteni, mame cu copii, adică infrastructura și ceea ce am eu în jurul meu totul este foarte solid.

Eu plec liniștită, pentru că știu că fetele mele sunt pe mâini foarte bune, de la mamă, la bonă, prietene cu copii. Am făcut un program destul de clar, pe zile, fetele au activități: merg la engleză, la patinaj, la balet, avem un șofer care le ia de acasă, le duce, nu e nicio problemă. Totul e foarte bine organizat. Cel mai mult de acasă am lipsit câteva zile, când am fost în vacanță. Acum o să lipsesc cel mai mult”, a spus Andreea Bălan, pentru Revista VIVA.

„Asia Express” se transformă în „America Express”

„America Express” aduce în prim-plan parcursul concurenților pe „Drumul Aurului”. Competiția se desfășoară pe parcursul a trei țări- Mexic, Guatemala și Columbia, însumând peste 7.000 de kilometri pe care echipele le vor parcurge așa cum pot, cu doar 1 Euro primit în fiecare zi. Cele cinci echipe care participă la show-ul de la Antena 1 sunt: Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, Puya și soția Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și Dinu, fratele său, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net