Andreea Bălan are un nou iubit! Prima imagine cu misteriosul bărbat

Andreea Bălan se află în sfârșit într-o relație, iar cei doi îndrăgostiți au fost văzuți ținându-se de mână și manifestându-și afecțiunea unul față de celălalt, în văzut tuturor, noaptea trecută, pe străzile din Capitală. 

andreea balan (1) jpg

Andreea Bălan nu se mai ascunde! Blondina, 37 de ani, iubește din nou și s-a etalat alături de noua sa cucerire, chiar ieri noapte, într-o zonă de lux a Capitalei. Amorezii s-au ținut de mână, s-au sărutat și părea că se simt extraordinar de bine, unul în prezența celuilalt, ca și cum s-ar cunoaște de-o viață. 

Citește și Andreea Bălan, nedezlipită de fetele ei. Ce surpriză au avut, în plină stradă

Blondina nu a mai fost văzută alături de un partener, din septembrie anul trecut, când s-a despărțit de Tiberiu Argint. 

Iată că dragostea a poposit din nou în viața Andreei Bălan și, judecând după ipostazele tandre în care a fost suprinsă vedeta de către CAN CAN, se anunță o idilă pasională. 

image
Andreea Bălan alături de noul iubit

Bărbatul misterios, care reușit să cucerească inima vedetei, este un tip bine făcut, musculos, înalt și tinerel, astfel că, din punct de vedere fizic, este la polul opus față de partenerii din trecut ai Andreei, precum George Burcea, Tiberiu Argint sau Keo.

Andreea Bălan, mamă a două fetițe, este gata să încerce ceva nou și în materie de bărbați, iar de această dată și-a ales un partener care nu este faimos și nici nu face parte din industria muzicală. 

stanga
dreapta
andreea balan (1) jpg
andreea balan (2) jpg
andreea balan jpg
Andreea Balan jpg
andreea balan png
Andreea Balan fiice
andreea balan
andreea balan
diana baicu sonia argint andreea balan adina buzatu gabriela cristea jpg jpeg
andreea balan jpg jpeg
andreea balan sandel balan png
andreea balan dubai jpeg

Andreea Bălan a avut parte de ghinion în dragoste

Viața personală a Andreei Bălan a fost un adevărat uragan de emoții. Vedeta s-a căsătorit cu George Burcea în 2017, pe o plajă din California, iar în 2019 cei doi au făcut și cununia religioasă. La doar câteva luni de la fastuosul eveniment, Andreea Bălan și George Burcea și-au spus ,,adio" și au depus actele de divorț. Separarea legală dintre cei doi s-a încheiat abia după doi ani, perioadă de timp în care cei doi s-au certat prin tribunale pe custodia celor două fiice, Ella și Clara. 

Citește și Andreea Bălan, pregătiri pentru America Express. Cu cine vor rămâne fetele ei

A urmat apoi relația cu Tiberiu Argint, care a deși era mai puțin cunoscut în lumea mondenă, acesta are legături cu televiziunea, fiind fratele Soniei Argint, realizatoare TVR. Afaceristul a avut o relație tumultoasă cu Andreea Bălan, iar vedeta chiar l-a prezentat pe noul partener fiicelor ei. Din păcate blondina și Tiberiu Argint s-au despărțit, situație ce a aruncat-o pe vedetă într-o depresie cruntă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg