Cea mai dramatică situație de la America Express! Clipe horror: „A fost atacată cu un cuțit“

#America Express
Ultima actualizare:

Cea mai dramatică situație de la America Express. Episodul de luni, 13 martie, vine cu o serie de provocări, dar și cu experiențe tot mai riscante. Ajunși în semifinala reality-show-ului de la Antena 1, concurenții rămași pe Drumul Aurului s-au lovit de o situație complet neașptată.

Cea mai dramatică situație de la America Express! Clipe horror
Cea mai dramatică situație de la America Express! Clipe horror

În ediția de aseară America Express, concurenții sunt nevoiți să adune cât mai multe totemuri de aur, echipa cu cea mai mare comoară având asigurată intrarea în finală. Jokerul, avantajul introdus în acest sezon, nu și-a pierdut, însă, din însemnătate.

Totodată, simpatica Irina Fodor va face un anunț surprinzător: „În următoarele 24 de ore, nu veți concura ca o pereche, ci separat.” Astfel, concurenții vor lupta individual într-o ediție palpitantă.

Unii dintre ei vor călători, vor face misiuni și vor căuta cazare, în timp ce alții vor juca diverse jocuri, performanțele lor influențând parcursul celorlalți în cursă. Astfel, alegerea rolurilor va fi prima încercare a echipelor: cine pleacă în cursă și cine rămâne? Tensiunea va fi dublată și de episoade neașteptate, care vor crea panică.

Momente de panică la America Express

Ziua va fi plină de episoade tensionate. Unul dramatic îi va avea în prim-plan pe Scărlătescu și Doina Teodoru.

 „În timp ce gazda îmi povestea ceva, am auzit împușcături afară. Așa ceva nu te face deloc să-ți dorești să dormi acolo“, a precizat iubita lui chef Scărlătescu.

Episodul a fost confirmat chiar și de Cătălin Bordea. „S-au auzit focuri de armă în stradă. A fost scandal și cineva a tras în oameni în fața casei“, a spus Bordea, despre unul dintre momentele dramatice pe care telespectatorii le vor putea urmări în ediția „America Express“ difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20.30.

Un reporter a fost atacat cu un cuțit

Unul din reporterii de la America Express a fost atacat cu un cuțit în timp ce film. Doina Teodoru a relatat episodul înspăimântător.

În lupta pentru premiul cel mare au rămas 4 echipe. Finala sezonului va avea loc pe 26 martie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net