Momentul sezonului la America Express. Soția lui Puya s-a sărutat cu unul dintre concurenți. Reacția uluitoare a cântărețului

#America Express
Ultima actualizare:

Puya și soția sa au fost implicați într-un moment tensionat la America Express. În cel mai recent episod, concurenții au avut o probă în care au fost nevoiți să-și schimbe partenerii și să îmbrace haine de nuntă.

Momentul sezonului la America Express. Foto: colaj/Facebook
Momentul sezonului la America Express. Foto: colaj/Facebook

Soția lui Puya, Melinda, a fost nevoită să se ,,căsătorească” cu Nelu Cortea, lucru care nu a fost deloc pe placul celebrului rapper.

„Bine ați venit în Ubate! Acesta este cel mai mic orășel din regiunea Cundinamarca. Mulți columbieni nici măcar nu știu că există, dar voi o să vi-l reamintiți pentru tot restul vieții pentru că o să vă căsătoriți aici. Dar pentru o asemenea ceremonie este nevoie de multe lucruri, așa că urmați pașii sub îndrumarea celui care va oficia căsătoria”, a fost mesajul lui Țuca, în America Express.

Soția lui Puya s-a sărutat cu Nelu Cortea la America Express: „Unde am ajuns?”

image

În timp ce Melinda a format un cuplu cu Nelu Cortea, Puya a dus proba la bun sfârșit alături de Andreea Antonescu. Una dintre provocările primite era ca mirii să facă mai multe fotografii, în diverse ipostaze. În tot acest timp, Nelu Cortea a mimat un sărut cu soția lui Puya, artistul având o reacție imediată. Pe de altă parte, între rapper și Andreea Antonescu nu a existat nimic mai mult decât un sărut pe obraz.

„Îți râde fața! Vezi că n-ai voie să săruți mireasa”, a fost reacția lui Puya către Nelu Cortea, în momentul în care i-a văzut pe cei doi pozând într-o astfel de ipostază.

„Mă, aici e o nuntă serioară? Unde am ajuns?!”, a mai spus Puya, la ,,America Express”.

Nelu Cortea, panicat în timpul probei

În timp ce a continuat ceremonia de nuntă dintre el și Melinda, Nelu Cortea a traversat un moment de panică cu gândul la imaginilie pe care soția sa le va vedea.

„M-am panicat! Mă omoară nevasta acasă! Oficial în Columbia soț si soție?!”, a fost reacția acestuia, după ce ofițerul de stare civilă a început să le explice legile și i-a pus să scoată verighetele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net