Ce vilă şi-au făcut Puya şi Melinda după America Express! Casa celor doi se învârte după Soare

Ultima actualizare:

A crescut în Sălăjan, „după blocurile gri”, vorba cântecului, şi tot în Sălăjan se simte cel mai bine. După ce a avut o tentativă de a locui ca „boierul”, într-o casă cu piscină, lângă Bucureşti, hip-hoperul Puya a revenit în cartierul preferat. Dar de această dată nu la bloc, ci la ditamai vila cu două etaje pe care şi-a ridicat-o în timp record. Respect!

Puya, pe numele lui real  Dragoș Gărdeanu,  și soția lui, Melinda,  fac echipă la  „America Express”
Puya, pe numele lui real Dragoș Gărdeanu, și soția lui, Melinda, fac echipă la „America Express”

Puya şi Melinda, cei doi concurenţi de la ”America Express”, trăiesc pe picior mare. Solistul, care s-a făcut remarcat cu „La Familia” a strâns bani grei din spectacole şi emisiuni tv şi iată că stă foarte bine la capitolul imobiliar.

Toată lumea îl ştie pe Puya (43 de ani) ca băieţaşul de cartier din „La Familia”. Însă timpurile s-au schimbat şi chiar dacă el cântă în continuare aceleaşi melodii cu mesaj bătăios, el este de fapt un familist convins, s-a aşezat la casa lui, are o soţie cool şi au împreună trei fete (Melissa, în vârstă de 13 ani, Iuliana, în vârstă de 10 ani, şi fetiţa cea mică, în vârstă de 5 ani). Puya, pe numele lui adevărat Dragoş Gărdescu, a revenit în atenţia fanilor în reality-show-ul „America Express”, unde face echipă cu soţia sa, Melinda. Descurcăreaţa lui parteneră de viaţă a reuşit să strângă o mulţime de fani printre cei care se uită la emisiunea de la Antena 1.

Cei doi și-au  construit  o vilă cu două  etaje pe  bulevardul  1 Decembrie
Cei doi și-au construit o vilă cu două etaje pe bulevardul 1 Decembrie
image
image

Cei doi parteneri mărturisesc că au intrat în această competiţie cu convingerea că... provocările vor fi mai uşoare! Dar experienţa de la faţa locului i-a surprins. „E mult mai greu decât ne aşteptam!

Chiar şi faptul că schimbi atâtea locuri şi atâţia oameni într-o singură zi te zăpăceşte. Mă simt ca un omuleţ dintr-un joc pe computer. Dar, în acelaşi timp, faptul că vezi atâtea locuri noi face parte din frumuseţea acestei experienţe... Cam 70% din locurile pe care le-am văzut sunt superbe – şi ca arhitectură. Străzile arată într-un anumit fel, parcă sunt oprite în timp, zici că acum au plecat conchistadorii de-acolo. Plus că oamenii sunt foarte de treabă. Nu mă aşteptam să fie aşa”, a declarat artistul.

„Şi eu am crezut că e mai uşor. Când priveam emisiunea la televizor, uneori mai comentam despre cei care nu se descurcau aşa bine. Acum am văzut şi noi cum e, n-o să mai comentez niciodată. E greu, dar e frumos. E o aventură cu mult suspans. Îmi plac misiunile, sunt foarte bine puse la punct... Tot ce se întâmplă este, într-adevăr, o experienţă în care ajungi să faci nişte lucruri pe care nu le-ai face niciodată”, a adăugat Melinda.

Mai are o casă din chirpici, la ţară

Dar merită efortul, pentru că iată ce vilă frumoasă a răsărit de curând pe Bulevardul 1 Decembrie din Bucureşti. Un imobil nou nouţ cu parter şi două etaje, curte şi locuri de parcat maşinile şi, după cum o indică chiar panoul montat de constructor, cine a dat banul? Dragoş Gărdescu! 

Artistul mai are  o căsuță și la țară
Artistul mai are o căsuță și la țară

„Domnul Puya este foarte sociabil, haios, la fel ca şi soţia lui. Fetele lor sunt foarte cuminţi şi sunt o familie frumoasă”, ne-au spus câţiva vecini care sunt fericiţi că îi au pe cei doi aproape. Şi nu e singura proprietate imobiliară a artistului. Familia mai deţine o casă la ţară, despre care Puya a povestit în multe vlogguri şi o denumeşte „Casa Puymici”.

„Casa este din lut şi aşa o să rămână. Vreau să le arăt orăşenilor şi ţăranilor veniţi pe la oraş că nu tot ce este vechi este şi prost şi ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiţionale, un pic aranjate, te ţin 100 de ani şi costă foarte puţin în comparaţie cu noutăţile în materie de construcţii. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani ca să-ţi iei 40 mp în Bucureşti. Poţi să stai liniştit la ţară într-o casă de maximum 25.000 de euro, cu cât spaţiu vrei.

Melinda și Puya  sunt așteptați  acasă de 3 fete
Melinda și Puya sunt așteptați acasă de 3 fete

Am făcut-o din mândrie naţională, dacă vrei. Sincer, Casa Puymici nu e un proiect, nu e un vlog. E mai degrabă o chestie făcută aşa în pur stil sălăjenist. Am făcut-o de-al dracu, na! M-am săturat de lozinca asta cu să ne luăm ţara înapoi. Am făcut ceva bănuţi, am ţară de vânzare. E, uite că o iau înapoi! Sunt banii mei băgaţi acolo. Eu muncesc la recondiţionare (mă mai ajută şi soacră-mea) şi eu vreau să îmi duc copiii la ţară. Să vadă şi ei cum e, că nimeni nu mai are rude la ţară”, a povestit Puya despre căsuţa lui de la ţară.

Salvaţi de dragonul verde

image

Puya și Melinda au fost la un pas de a fi eliminați în ediția de miercuri a emisiunii „America Express”. 

În cursa pentru „ultima șansă”, trei echipe puternice au pornit la drum, încercând să-și păstreze locul în competiție: fetele de la Andre, frații Gavril și cuplul format din Puya și Melinda. Din cauza că nu au mâncat niște „ciudățenii” locale, celebrul cântăreț de la La

Familia și soția sa au primit o penalizare de 20 de minute. Acest obstacol avea să se dovedească decisiv în timpul cursei. În cele din urmă, Puya și Melinda au ajuns ultimii la finalul etapei, unde Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, îi aștepta cu dragonul care urma să indice dacă vor rămâne sau nu în cursă. După momente tensionate și secunde lungi, cei doi concurenți de la America Express au primit răspunsul. „Țuca” a deschis cufărul, iar dragonul s-a dovedit a fi din nou verde. Astfel, pentru a treia săptămână consecutivă, echipa care termina ultima în cursa pentru eliminare este salvată de soartă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net