Drama lui Puya la America Express! Cum i-a murit fratele: „M-a sunat și n-am răspuns!”

Au trecut 10 ani de atunci, dar Puya nu va putea uita niciodată momentul în care și-a pierdut fratele, răpus de o supradoză, în Italia! Solistul de la trupa "La Familia" a rememorat, cu lacrimi în ochi, la „America Express”, drama trăită.

Drama lui Puya
Drama lui Puya

Se varsă lacrimi, iar amintirile și dramele îi vor copleși mai mult ca niciodată pe concurenți în episodul din seara aceasta, de la America Express, difiuzat de la ora 20.30, la Antena 1. Ediția de luni, 23 ianuarie, este una specială, căci cursa pentru prima imunitate este presărată cu misiuni inspirate de Sărbătoarea mexicană intrată în Patrimoniul UNESCO: „Dia de los Muertos” ( „Ziua Morților”).

Cu această ocazie, vedetele și-au deschis cele mai adânci răni din suflete și au vorbit despre pierderile persoanelor dragi din viața lor.

„Fratele meu a murit mult prea devreme!”

Una dintre dramele care a impresionat până la lacrimi este cea a lui Puya, care și-a pierdut fratele în urmă cu 10 ani. Alexandru Gărdescu, fratele celebrului rapper din Sălăjan, a fost găsit mort, în 2012, în locuința sa din Falconara Marittima, în apropiere de Ancona, Italia. Bărbatul lucra atunci la un service auto, iar autoritățile au suspectat că ar fi fost vorba despre o supradoză.

Moartea fratelui său a fost una dintre cele mai grele lecții pentru Puya.

Fratele meu a murit mult prea devreme. Chiar în ziua când s-a întâmplat m-a sunat și eu n-am putut să răspund la telefon, pentru că eram la concert. Atunci am schimbat macazul foarte mult.

Am învățat să mă mulțumesc cu ceea ce am, nu să mă gândesc tot timpul la ce aș putea obține în plus. E important să te concentrezi asupra celor pe care îi ai lângă tine și să nu mai faci aceleași greșeli”, a povestit artistul, cu glasul gâtuit de emoție.

De altfel, în memoria lui Alexandru Gărdescu, Puya a și lansat un videoclipul la piesa ”Nimic nu e nou”.

Joaquin Bonilla și-a pierdut și el cea mai dragă ființă, mama, într-un cumplit accident.

M-a năpădit un val puternic de emoție. Eu am lăsat în urmă Mexicul, familia de aici și toți prietenii și timpul a trecut foarte repede. Iar acum mi-am amintit de mama și îmi e foarte dor de ea. Am lăsat-o în urmă în Mexic...

Venea în București să mă vadă o dată pe an. Până nu a mai venit, pentru că a avut un accident. Și, din când în când, revine sentimentul de vinovăție că nu am fost lângă ea când s-a întâmplat!”, a mărturisit Joaquin Bonilla.

Și sportiva Larisa Iordache a vorbit, cu acest prilej trist, despre cel mai greu moment din viața sa: pierderea mamei, în anul 2021.

Mama mi-a arătat de fiecare dată cât de multă putere poate exista pe lumea asta într-o ființă umană. Ea a fost exemplul și sprijinul meu”, a declarat gimnasta, printre lacrimi.

A format trupa Andrè alături de Andreea Antonescu jpeg

Andreea Antonescu: „Eram certată cu tata când a murit!”

Andreea Antonescu nu și-a putut stăpâni nici ea lacrimile vorbind despre tatăl său, care s-a stins din viață când trupa Andre era în plină glorie. Gheorghe Antonescu, tatăl Andreei, a fost mangerul și impresarul trupei cu care fiica sa s-a lansat și a decedat în 2001, în urma unui stop cardiac.

Faptul că eu eram certată cu el în momentul în care a plecat dintre noi – acesta este lucrul pe care-l regret cel mai tare. Atunci am învățat să spun oricui care contează în viața mea cât de mult reprezintă pentru mine. De multe ori m-am oprit, când eram singură, și-am privit în sus, gândindu-mă: <Oare el e mândru, acolo unde e?>”, a povestit solista de la Andre.

La rândul lui, Cătălin Bordea a vorbit despre momentul șocant când a fost abandonat de părinți.

Tata a plecat când aveam doi ani. Iar mama era prea mică, m-a făcut la 16 ani. Practic, la mine părinții au dispărut din momentul în care eu am apărut. Nu am știut niciodată ce înseamnă să ai tată. M-am născut deja fisurat. Tata mergea cu autobuzul și m-a lăsat acolo. A plecat și n-a mai apărut niciodată”, a povestit comediantul.

„America Express", lider de audiență

Show-ul "America Express" – Drumul Aurului a fost lider de piață pe segmentele de public comercial și urban cu ediția difuzată duminică seară, de la ora 20:00, la Antena 1.

Câștigătoarele serii au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, care și-au însușit amuleta și Jokerul ce le oferă avantajul de-a urca un loc în clasamentul pe echipe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net