Puya, primele explicații după ce a fost prins drogat la volan. «M-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine?»

Ultima actualizare:

Puya a făcut primele declarații după ce a fost prins drogat la volan. Aflat la un festival de la Costinești, cântărețul în vârstă de 42 de ani le-a oferit fanilor săi câteva explicații, chiar în timp ce se afla pe scenă.

Puya, primele explicații după incidentul de miercuri, 27 aprilie
Puya, primele explicații după incidentul de miercuri, 27 aprilie

Rapperul Puya ar fi fost prins drogat la volan, în cursul zilei de miercuri, 27 aprilie, în București. În urma acestui incident, artistul s-a ales cu un dosar penal.

Prezent în acest weekend la prima ediție a festivalului ”Beach, Please”, popularul cântăreț s-a gândit în timpul show-ului să le dea o explicație fanilor, pentru ceea ce s-a spus despre el în presă, după episodul controversat din această săptămână.

Puya: „Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să Știți”

La doar câteva zile de la momentul când a fost prins sub influența unor substanțe interzise, faimosul artist de muzică rap a dechis subiectul care a atras atât de mult interes zilele acestea. În timpul concertului pe care l-a susținut la Costinești, Puya a vorbit despre presupusul incident, menționând că s-au spus unele lucruri care nu sunt reale. Artistul nu a vrut să comenteze mai mult pentru moment.

„Nu vreau să discut despre asta. Adevărul se știe mai încolo. (...) S-au spus multe c... despre mine”, a precizat Puya în mijlocul show-ului de la festivalul "Beach, Please".

Puya, despre incidentul cu Poliția Română: „Adevărul se știe mai încolo”

Totodată, artistul a glumit cu fanii despre faptul că s-a scris și s-a vorbit mult prea mult despre el din cauza acestui eveniment nefericit din viața lui.

„Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea? Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să știți”, a glumit rapperul, pe scena din Costinești.

Puya a ajuns în atenția publică mieruri, 27 aprilie 2022, când a fost oprit la un control în trafic. Cântărețul a fost supus unui test pentru droguri, rezultatul ieșind pozitiv. Artistul s-a ales cu un dosar penal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net