Puya, prins drogat la volan în Capitală. Rapperul riscă să ajungă la închisoare

Rapperul Puya a fost prins de către oamenii legii sub influența substanțelor interzise, în decursul zilei de miercuri, 27 aprilie, în Capitală. Polițiștii bucureșteni efectuau un control de rutină, iar rezultatul artistului pentru drugtest a ieșit pozitiv.

Puya, prins drogat la volan în Capitală Foto: Arhivă
Puya, prins drogat la volan în Capitală Foto: Arhivă

Puya a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor, miercuri la prânz, în București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere.

Puya, prins la volan sub influența substanțelor interzise

 Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul, că rapperul, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, ar fi fost oprit de un echipaj care supraveghea traficul în zona Dorobanți.

Cântărețul a fost oprit și testat cu aparatul etilotest, al cărui rezultat a fost zero. Agenții i-au cerut însă acestuia să sufle și în drugtest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Potrivit surselor citate, Puya ar fi fost apoi luat cu mașina Poliției și dus la INML pentru analize, după care a fost condus, mai departe, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră. Acestuia i-ar fi fost deshis între timp și dosar penal, fiind dus la audieri în acest sens. Puya a refuzat să ofere declarații.

Citește și: Puya, scandal într-un magazin. Motivul pentru a fost scos cu forţa de echipa de intervenţie

Puya riscă să ajungă la închisoare

Dus la audieri, Puya a invocat dreptul la tăcere și nu a oferit declarații. Cântărețul a rămas între timp fără permis de conducere, iar anchetatorii așteaptă rezultatul analizelor. În cazul în care INML va confirma rezultatul aparatului DrugTest, Puya va fi trimis în judecată și riscă închisoarea.

La toate acestea se adaugă și anularea permisului de conducere și interzicerea dreptului de a susține examen pentru obținerea permisului de conducere pentru o perioadă de doi ani.

Citește și: Puya, despre cea mai nouă afacere a lui: "După 3 fete, trebuia să am și un băiat, nu?"

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net