Puya, dezvăluiri la 10 ani de la moartea fratelui său. Ce nu poate să facă nici acum

Ultima actualizare:

Puya, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, a vorbit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță despe episodul care i-a marcat viața: moartea fratelui său. La 10 de la incident, artistul are în continuare anumite regrete legate de relația pe care a avut-o cu fratele său. Iată declarațiile!

Puya a vorbit despre moartea fratelui său Foto: Captură Video
Puya a vorbit despre moartea fratelui său Foto: Captură Video

Puya e în prezent un om împlinit, cu o familie frumoasă, fiind căsătorit cu Melinda Gărdescu, care i-a oferit trei fiice. Cântărețul a dezvăluit însă că episodul tragic în care și-a pierdut fratele l-a făcut să fie mai „familist”, dându-și seama că nu trebuie să pierzi momentele alături de cei dragi. Având mereu concerte, Puya nu apuca să stea prea mult pe acasă, dar pierderea fratelui său i-a deschis ochii. 

Artistul a dezvăluit, în podcastul lui Cătălin Măruță, că regretă profund că nu a vorbit mai mult cu fratelelui, care era plecat în Italia, la lucru. Au existat momente în care acesta îl suna pe artist pentrua vorbi, însă Puya nu-i răspundea pentru că era ocupat, la concerte sau studio. Acesta este unul dintre marile regrete ale rapperului!

Puya, despre cel mai mare regret al său

El era în Italia, lucra acolo, și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce..Mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită.

Uneori suna și nu puteam să îi răspund. Totul e degeaba dacă nu putem să stăm unul cu altul, cu familia. Noi nu ne vedeam cu anii, pentru că el era în Italia.

Era acolo să facă bani. Mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună. De atunci, am luat asta ca pe o lecție și nu mai fac așa”, explicat Puya.

După ce și-a pierdut fratele, Puya a dezvăluit că a început să stea cât mai mult pe acasă, cu familia. A încercat, astfel, să îmbine viața de familie cu cariera. După moartea fratelui său, Puya a scos și o piesă, însă a explicat că nu s-a gândit să „monetizeze” situația. 

Nu m-am gândit să monetizez, așa s-a întâmplat doar. Sunt lucruri mai importante decât banii. E bine să facem și bani, dar să avem grijă și de noi și de familie. Fiecare își are soarta lui, așa a fost să fie.

Eu acum trăiesc prezentul, nu vreau să mă uit nici în trecut și nici în viitor foarte mult, ca să nu mai pierd ocazii. Pe oameni îi îmbătrânesc supărările, rutina, dar dacă tu ești o fire optimistă, e foarte ok. Frumusețea vine din tine”, a mai spus artistul.

Puya nu a șters nici acum din telefon numărul fratelui său

Chiar dacă acum are o perspectivă mai optimistă asupra vieții, Puya a dezvăluit că nici acum nu poate să șteargă numărul fratelui său din telefon, după atâta timp.

„Am chestia asta, nu pot să șterg numărul din telefon. Eu nu aș vrea să mi se întâmple mie așa ceva, să îmi moară copilul..E frica mea cea mai mare. Eu nu știu dacă aș putea să trec peste, așa cum au reușit ai mei”, a explicat Puya.

Deși nu a mai intrat în prezent în detalii cu privire la cauzele morții fratelui său, la vremea respectivă au existat informații potrivit cărora tânărul murise în urma unei supradoze.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net