Ce copii talentați au vedetele! Marijuana, Minodora, Claudia Pavel și Puya se laudă cu cele mai mari comori ale loe

Ultima actualizare:

    Alessia este fiica cea mare a Danei MarijuanaFoto: Instagram
Alessia este fiica cea mare a Danei MarijuanaFoto: Instagram

Zilele acestea s-au lansat mai multe videoclipuri ale unor solişti în care invitaţi speciali sunt chiar copiii lor. Puya şi-a invitat fetele în noul său videoclip, lansat pe 1 decembrie. Alesia Ioana, fiica Marijuanei, apare în videoclipul lui Tonik Obiektiv, iar Claudia Pavel a filmat cu Noah de mai multe ori până acum. Şi fiul Minodorei, Marco Adrian, apare în videoclipul „România mea”, unde mama lui cântă cu Costi, Cream şi Diana Bucşa.  

Aşa părinţi, aşa copii! Frumoşi şi talentaţi! Fiica cea mare a Danei Marijuana (42 de ani), Alesia Ioana, are 16 ani şi este deja o adevărată domnişoară care fură inimile tuturor. Ea apare în videoclipul piesei „Oraşu’”, interpretată de Tonik Obiektiv în colaborare cu DaffOne & Shayan.


    Dana Marijuana e mândră  de fiica ei cea mare,  Alesia Ioana. Solista mai  are o fiică de 8 ani
Dana Marijuana e mândră de fiica ei cea mare, Alesia Ioana. Solista mai are o fiică de 8 ani

„Este primul videoclip în care am jucat şi a fost o experienţă foarte frumoasă. M-am simţit foarte bine în preajma celorlalţi şi a fost colaborare foarte frumoasă. Am participat la două cadre după cum se vede şi în videoclip, însă în acele momente m-am simţit foarte bine cu restul şi ne-am înţeles perfect de la început. Am făcut canto 4 ani când eram mai mică şi plănuiesc să încep din nou. Consider că am voce, însă e nevoie de antrenament. Îmi place foarte mult muzica, am simţit de mică că face parte din mine şi îmi doresc să fiu implicată în activităţi care includ muzica în viaţa mea. Tonik mi-a făcut propunerea de a apărea în videoclip, însă înainte a vorbit cu mama mea care, da, a fost de acord cu apariţia mea”, ne-a spus în exclusivitate Alesia Ioana.

Fiul Minodorei studiază pianul, iar cel al Claudiei Pavel este tare fotogenic


    Claudia Pavel  a filmat de mai multe  ori cu Noah
Claudia Pavel a filmat de mai multe ori cu Noah


    Fiul Minodorei, Marco Adrian,  este elev la Liceul de  Muzică „Dinu Lipatti”
Fiul Minodorei, Marco Adrian, este elev la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”

Puya, un familist convins

O altă vedetă care a filmat un videoclip de curând împreună cu două dintre cele trei fete ale lui este Puya (42 ani), pe numele său din buletin Dragoş Gărdescu. El a făcut videoclip la piesa “Lie”, o colaborare cu Eugenia Nicolae.Piesa e o surpriză pentru fanii rapperului, iar clipul va fi unul spectaculos, în regia lui Claudiu Stan. Puya a avut familia alături la filmările noului său videoclip, mai precis pe cele două fete mai mari, Melissa (13 ani) şi Iuliana (10 ani), dar şi pe soţia sa, Melinda Gărdescu, care l-a ajutat la organizare.


    Puya, alături de Melissa  (13 ani) și Iuliana (10 ani).  El mai are încă o fiică
Puya, alături de Melissa (13 ani) și Iuliana (10 ani). El mai are încă o fiică

“Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obişnuite. E greu să găseşti copii pentru filmări, cu care să interacţionezi ok!”, ne-a spus Puya. Filmarea noului videoclip a avut loc în aer liber, la o fostă fabrică, acolo unde a fost o adevărată mobilizare de forţe, cu motociclete, maşini, invitaţi surpriză şi trupe de Airsoft.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net