Primele declarații ale lui Puya după scandalul cu paznicii din market

Ultima actualizare:

Puya a dezvăluit pentru Click! care a fost problema scandalului din magazin. Artistul a mărturisit că episodul a fost unul exagerat, lipsit de autenticitate.

Puya a adus lămuriri în legătură cu scandalul în care a fost implicat. Foto: Instagram
Puya a adus lămuriri în legătură cu scandalul în care a fost implicat. Foto: Instagram

Puya: „Nu sunt ușă de biserică, o dau în bară de multe ori!” 

Puya a elucidat misterul în ceea ce privește cearta cu paznicii pe care a avut-o, zilele trecute, într-un magazin alimentar. Artistul a dezvăluit că a fost o mică ceartă între el și angajații maket-ului, însă nu atât de mare încât să fie chemată Poliția. 

„Părerea mea e că tipul de la pază a exagerat. Am intrat să iau o bere, probabil nu am avut masca. Era ora 19 și traficul din București e infernal, m-am grăbit, am lăsat mașina pe avarii și am fugit repede în magazin. Restul e un basm, nu a venit nimeni, niciun echipaj, nicio întărire, nicio Poliție sau ce a mai spus el pe acolo. Nu mă bat cu paznicii, le înțeleg meseria lor plictisitoare și lipsită de acțiune ca în filme. Probabil titulatura de bodyguard îi face pe mulți să fantazeze la filmele cu Kevin Costner și Whitney Houston,  dar, credeți-mă, nu a fost cazul. Era doar o bere la cutie 0.5 luată în grabă.”, a declarat Puya, în exclusivitate pentru Click!

Puya nu poate trece neobservat! A scos o super piesă de 1 Decembrie, “Lie”, un feat cu Eugenia Nicolae care a făcut deja milionul de vizualizări pe Youtube, dar s-a aflat și în centrul unui presupus scandal. S-a scris că și-ar fi cumpărat o bere și ar fi intrat în magazin fără mască, motiv pentru care a fost scos afară din incinta acestuia de un agent de pază. Ce a povestit pentru Click! artistul și cum gestionează parentingul, ca tată de 3 fete, totul pare să fie în grafic și la locul său!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net