Cum arată soția lui Puya. Ea este mama copiilor artistului

Ultima actualizare:

Puya participă la America Express alături de soția sa, Melinda. Cu această ocazie, fanii celebrului cântăreț de rap vor avea ocazia să o vadă mult mai des pe cea care i-a furat inima acum mai bine de 15 ani.

Cum arată soția lui Puya. Ea este mama copiilor artistului. Foto: colaj Instagram
Cum arată soția lui Puya. Ea este mama copiilor artistului. Foto: colaj Instagram

Puya, pe numele din buletin Dragoș Gărdescu, este însurat de 11 ani. Acesta se află, însă, de 16 ani în relația cu Melinda, alături de care are trei copii.

Soția lui Puya nu apare aproape deloc în mediul online și la televizor. Sigur te-ai întrebat mereu cum arată aceasta, mai ales că în curând o vei vedea la America Express. În primul rând trebuie precizat că Melinda Gărdescu este cu zece mai tânără decât Puya.

Cum arată soția lui Puya. Melinda are 33 de ani

Puya și Melinda s-au căsătorit în 2011. Cei doi sunt fericiți că s-au găsit, mai ales că între timp au venit pe lume trei fetițe. Cea mai mare, Melisa, are 11 ani acum. 

Modul în care s-au cunoscut cei doi este foarte interesant. Totul s-a întâmplat la un bal al bobocilor, unde cântărețul urma să urce pe scenă.

Cum s-au cunoscut cei doi. Povestea e una amuzantă

Melinda Gărdescu termina clasa a XII-a când l-a cunoscut pe Puya. Bruneta prezenta balul bobocilor în Deva, tocmai în seara când cântărețul trebuia să cânte, dar organizatorii l-au anunțat că nu au bani să-l plătească.

„Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert.

Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut.

Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, declara Puya acum ceva timp la protv.ro.

Melinda și Puya concurează în America Express

Cei doi se vor lupta cu alți concurenți pentru a câștiga premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

„M-am gândit să văd dacă Americandrim-ul ăsta de care tot vorbește lumea e chiar așa cum se zice, așa că plec în @asiaexpressromania în perioada următoare. Și ca să nu mă fure vreo sud-americancă de pe acolo când fac autostopul, o iau și pe nevastă-mea cu mine. Dacă ne întâlnim pe stradă, să dați și voi o mână de ajutor”, a scris Puya pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni.

Competiția va fi transmisă începând cu 15 ianuarie. America Express va duce echipele pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Pe lângă Puya și Melinda, la show-ul de la Antena 1 mai participă Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net