Un ritual șamanic a scos la iveală un secret uriaș. Care este cea mai mare frică a lui Puya

Ultima actualizare:

Puya a ieșit din zona de confort, odată cu participarea la America Express. Celebrul cântăreț de rap a dezvăluit în timpul unui ritual șamanic care este cea mai mare temere a sa în competiția filmată la mare depărtare de casă.

Cea mai mare frică a lui Puya la America Express
Cea mai mare frică a lui Puya la America Express

Dragoș Gărdescu (Puya) și soția sa, Melinda, au acceptat provocarea de a participa la America Express, chiar dacă gândul le-a fost tot timpul la cele trei fiice care îi așteptau acasă.

Unul din cele mai interesante momente din primele două zile de concurs s-a derulat atunci când toate echipele au participat la un ritual șamanic. Concurenții au fost obligați să scrie pe o foaie cele mai mari temeri ale lor. 

Care este cea mai mare temere a lui Puya 

„Frica să nu uit să ajung acasă. Să nu pățească copiii ceva, la asta mă gândesc, aici, noi am avut și un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut foarte dur pentru mama și pentru tata să treacă prin așa ceva și am frica asta.

Am avut în familie un frate care a murit și tot timpul mi s-a părut aproape imposibil să treci peste chestia asta, dar sper să nu se întâmple nimic“, a spus rapperul, în timpul ritualului șamanic din primul episod al emisiunii de la Antena 1.

Frica lui Puya e strâns legată de episodul tragic care a avut loc acum un deceniu. Atunci, Alexandru Gărdescu, fratele cântărețului, a fost găsit mort în locuința sa din Italia.

Bărbatul lucra la un service auto, iar autoritățile au suspectat la vremea aceea că ar fi vorba despre o supradoză. Cu toate acestea, cei din jurul lui nu știau dacă fratele lui Puya este sau nu consumator de droguri. Cei care au alertat carabinierii au fost colegii de serviciu care s-au îngrijorat că acesta nu mai vine la muncă, scrie Adevărul.

„El era în Italia, lucra acolo și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce, mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund, mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Putea avea probleme și nu avea cui să i le spună“, a mărturisit Puya la Antena Stars.

Puya participa la America Express alături de soția lui

Puya, pe numele real Dragoș Gărdescu, este însurat de 11 ani. Acesta se află, însă, de 16 ani în relația cu Melinda, alături de care are trei copii. În America Express, cei doi se vor lupta cu alți concurenți pentru a câștiga premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. 

„M-am gândit să văd dacă Americandrim-ul ăsta de care tot vorbește lumea e chiar așa cum se zice, așa că plec în @asiaexpressromania în perioada următoare. Și ca să nu mă fure vreo sud-americancă de pe acolo când fac autostopul, o iau și pe nevastă-mea cu mine. Dacă ne întâlnim pe stradă, să dați și voi o mână de ajutor”, a scris Puya pe Facebook, în urmă cu câteva săptămâni.

Pe lângă Puya și Melinda, la show-ul de la Antena 1 mai participă Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net