Prima mare surpriză la America Express. Cu cine s-au întâlnit concurenții în Mexic

Ultima actualizare:

America Express a pornit la drum. Cel mai așteptat reality show din România a început în inima fierbinte a Americii Latine! Încă din prima zi, vedetele prezente la emisiunea de la Antena 1 s-au lovit de surprize inedite, iar pe drum s-au ivit personaje complet neașteptate.

Primele probleme la America Express. Foto: Antena 1
Primele probleme la America Express. Foto: Antena 1

Prima zi aduce și primele probleme la America Express

După o călătorie de aproape 40 de ore, cele 9 echipe de vedete au ajuns într-o localitate din centrul Mexicului. Prima misiune i-a luat complet prin surprindere.

Concurenții au parte de o cursă epuizantă, purtând după ei toate bagajele aduse initial, în căutarea rucsacurilor America Express. Primul autostop le-a dat și el de furcă celor prezenți.

În primul episod, concurenții se vor întâlni și cu La Catrina și Calaca, reprezentările morții în cultura mexicană, care îmbrățișează aceste figuri ca pe niște simboluri ale tradițiilor lor. Apoi, vedetele vor continua călătoria și își vor căuta rucsacurile în cel mai neașteptat loc, un cimitir.

Tot în primul episod, concurenții sunt provocați să lase toate prejudecățile în urmă, pentru a fi inițiați în tainele misticismului poporului mexican. Vor participa la un ritual șamanic, în care fiecare concurent își va dezvălui cele mai mari temeri.

America Express introduce în luptă un element surpriză

În debutul sezonului din 2023, pentru prima dată în cel mai așteptat reality show din România este pus la bătaie un Joker, cu o probă ce testează viteza și rezistența fizică, dar și atenția competitorilor.

Fiecare Joker, care este introdus în acest sezon la primul joc din fiecare etapă, îi poate aduce câștigătorului câte un avantaj uriaș: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum. 

Cine participă la America Express

Chef Scărlătescu e prezent la America Express. Foto: Antena 1
Chef Scărlătescu e prezent la America Express. Foto: Antena 1

În competiția de pe Antena 1 participă: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela

Echipele de vedete care pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu se vor bate pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Unde vor călători echipele prezente în emisiunea America Express

Cele 9 perechi de concurenți traversează Atlanticul și pornesc pe un drum misterios și magnific: Drumul Aurului. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura America Express.

Traseul va continua, pe parcursul competiției, spre inima civilizației Maya, prin junglă, dar și prin orașe ce au păstrat parfumul erei coloniale, în Guatemala. Țara smaraldelor, a cafelei, a celor mai fericiți oameni dar și a periculoaselor carteluri de mafioți, Columbia este a treia țară de pe ruta America Express.

Așa cum ne-am obișnuit, vedetele vor fi nevoite să se decurce cu doar 1 euro pe zi, fără transport și fără cazare.

A început un nou sezon America Express

Celebrul show de la Antena 1 a avut marea premieră, duminică, 15 ianuarie. Maratonul America Express – Drumul Aurului va continua în zilele de luni, marți și miercuri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net