Jean Gavril, despre experiența America Express: «Nu aş vrea să divorţez la tv»

Atunci când a fost invitat să participe la reality-show-ul „America Express” de la Antena 1, Jean Gavril (28 de ani) nici nu s-a gândit să facă echipă cu soţia sa, Bianca. Artistul a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care este motivul: cei doi au o relaţie cu năbădăi şi s-ar fi putut ajunge la divorţ dacă se expuneau astfel. Aşa că Jean l-a ales pe fratele său, Dinu, pe care îl prezintă astfel ţării. 

image

Click: Nu ştiam că ai un frate. E mai mic sau mai mare? 

Jean Gavril: Este singurul meu frate. Suntem doi fraţi, nedespărţiţi, crescuţi în aceeaşi cameră. Am trăit toată viaţa împreună şi, în continuare, ne întâlnim foarte des. E cu cinci ani mai mic decât mine şi îl iubesc din tot sufletul meu! 

Pare cool! 

Sper să le mai placă şi de mine, după ce o să-l cunoască pe frate-meu. 

După ce o să-l vadă în emisiune. 

Da. Fratele meu a fost o surpriză în emisiune la „America Express”. Eu am fost plăcut impresionat de el şi foarte plăcut surprins. A luptat foarte mult şi ne-am ridicat unul pe celălalt, chiar dacă el şi-a băgat mai mult picioarele decât mine, adică el ar fi plecat de mai multe ori acasă decât aş fi vrut eu. Când era el jos, eram eu sus, şi tot aşa. Era să ne batem. 

Cum de nu ai vrut să faci echipă cu soţia ta? 

Ideea să merg cu fratele meu a fost prima şi singura pe care am avut-o. Am fost întrebat cu cine aş putea sau cu cine aş vrea să fac o experienţă de genul ăsta şi, practic, frate-meu este singura persoană din lume cu care aş fi făcut asta, la modul cel mai sincer. Altă opţiune ar fi fost să plec cu Bianca, cu nevastă-mea. Doar că mi-am dat seama că nu aş vrea să divorţez, la tv, în faţa tuturor. Eu cu Bianca suntem un pic mai vulcanici. 

Jean este căsătorit  cu Bianca şi cei doi  au o fetiţă, Evita
Jean este căsătorit cu Bianca şi cei doi au o fetiţă, Evita

«Am mâncat viermi  şi un scorpion» 

Sunteţi mai rău decât Adda şi Cătălin? 

Cred că da. Păi, ei nu s-au bătut. Eu mă băteam sigur cu ea. Deşi cred că mai degrabă mă bătea Bianca. Sigur sărea la gâtul meu, fară discuţie. Le-am şi zis: „Nu pot să plec cu nevastă-mea, că, ori ne spargem capetele unul la altul, ori divorţăm”. Faza e că Adda era foarte crizată şi el o susţinea foarte mult pe ea. Încerca să fie înţelegător şi mai întrecea şi el limita. La mine şi la Bianca nu e aşa. 

Din punct de vedere muzical ce mai faci? Te-ai întors la studio? 

M-am întors din America, mi-am luat o lună liberă. Nevasta mea, Bianca, are o căsuţă, pe plajă, la Tuzla, unde ne petrecem timpul izolaţi. Suntem noi cu copilul nostru şi ne bucurăm că avem un bebeluş, care acum merge, a învăţat să vorbească. Primul cuvânt a fost „papuc”. A fost foarte drăguţ! 

Cum îl cheamă pe bebeluş? 

Pe fata mea o cheamă Eva Marina. Noi îi spunem Evita. Şi, da, practic, ne-am întors. De o lună de zile mi-am luat concediu şi am stat izolaţi, să îmi încarc bateriile. Acum, mă bag în studio cu trupa mea, cu băieţii, ca să facem primul nostru album. Cred că îl vom lansa, cel mai probabil, în primăvară. În aprilie-mai, cam aşa m-am gândit. 

Dinu Gavrilă,  fratele lui Jean,  nu e persoană publică,  e la primul show tv
Dinu Gavrilă, fratele lui Jean, nu e persoană publică, e la primul show tv

Ai avut o continuitate, ai fost la emisiunea cu patinajul, ai şi câştigat... 

Eu n-am avut timp să asimilez ce-am făcut acolo. Eu am câştigat „Dancing on Ice”, iar după aceea am stat două-trei săptămâni şi am plecat (în America, n.r.). Nu am avut timp să înţeleg cât de greu a fost şi ce efort am depus. 

Ţi-ai făcut amintiri... 

Acesta este un an pe care nu o să îl uit prea uşor. Când o să crească fiica-mea o să îi spun: „Uite ce făcea tati!”. S-a dus în America şi a mâncat lighioane pe-acolo. (râde) Am mâncat nişte viermi, nişte carne crudă dubioasă, un scorpion... Am mâncat nişte chestii. 

Bine că ai mâncat... 

Nu prea aveam încotro. În funcţie de asta, plecam în cursă. Dacă nu mâncam, nu plecam în cursă. De obicei, mâncam şi porţia lui frate-meu, că nu voia să mănânce aşa ceva. 

Cu cine te-ai înţeles cel mai bine dintre ceilalţi? 

Mi se pare specială ediţia de anul acesta. Cam toată lumea s-a înţeles bine cu toată lumea. În general, cine avea probleme cu cineva, îşi dădeau la gioale pe faţă şi nu se mai lăsa cu supărare. Mi se pare că a fost una dintre cele mai bune distribuţii de până acum. Ne-am înţeles foarte bine cu băieţii, cu Yoachim şi cu Ovidiu. Dar şi cu Andreea Bălan şi cu Andreea Antonescu, deşi eu am nominalizat-o pe Bălanca din prima ediţie. Aveam noi o poliţă, de la „Dancing on Ice”, de dinainte. Lumea a crezut că noi suntem duşmani, dar noi suntem, de fapt, superprieteni şi ne-am înţeles foarte bine. Dar, na, e mai frumos cu tachinat, cu din astea. 

Jean Gavril  a participat şi la  „Dancing on Ice”
Jean Gavril a participat şi la „Dancing on Ice”

Click! spune

Jean Florin Gavrilă s-a născut la 21 noiembrie 1993, în Constanţa. Pe scenă îşi spune Jean Gavril şi este cântăreţ şi compozitor de muzică pop-rock şi rock alternativ. A debutat în 2014, cu melodia „Nebun de legat”. Cea mai recentă melodie este lansată acum zece luni şi se numeşte „Unde eşti tu”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net