Irina Fodor spune totul despre certurile cu Gina Pistol: „Am fost de ambele părţi ale baricadei”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

„America Express – Drumul Aurului”, cel mai aşteptat reality-show al momentului, începe din 15 ianuarie, la Antena 1. Irina Fodor (33 de ani) va fi şi de această dată prezentatoare, aşa că am stat de vorbă cu ea pentru a afla ce aşteptări are de la noul sezon. La televizor telespectatorii văd mereu partea frumoasă, dar în culisele emisiunii lucrurile sunt mult mai provocatoare, de fiecare dată, explică Irina, în exclusivitate pentru Click!

Irina Fodor este prezentatoarea reality-show-ului „America Express - Drumul Aurului”
Irina Fodor este prezentatoarea reality-show-ului „America Express - Drumul Aurului”

Citește și: Irina Fodor, deranjată la prima oră de soțul ei. Reacția memorabilă a lui Răzvan, din pat

Ai o siluetă de invidiat. Nu te temă că te vei îngrăşa, la câte bunătăţi culinare vor fi pe lângă tine în noul sezon „America Express”?

Eu sunt foarte curioasă când vine vorba despre mâncare şi nu spun „Nu” la absolut nimic. Uite, de exemplu, am mâncat guacamole cu greieri. Greieri prăjiţi amestecaţi cu avocado. A fost interesant. Şi i-am cerut, special, din meniu, nu a fost o întâmplare.

Dar să ştiţi că, la show-urile tv unde telespectatorilor li se face poftă de la mâncarea pe care o văd acolo, noi, cei care suntem acolo, mâncăm cel mai puţin, pentru că, de obicei, ritmul e atât de intens la filmări, încât nu avem timp să mâncăm nici măcar ce era stabilit.

Cu atât mai mult să mâncăm din farfurii. În ceea ce priveşte teama de îngrăşat... Nu am avut niciodată probleme de greutate, dar nu fac nimic special. Acasă nu gătesc eu, ci Răzvan, soţul meu, şi o face foarte bine, la nivel de chef. Mie îmi plac dulciurile, îmi iese bine pavlova.

Vezi și: Răzvan Fodor a topit inima Irinei, chiar de ziua ei, cu cea mai frumoasă declarație: «Te iubesc de tot»

Irina Fodor a povestit că trăieşte experienţa «America Express» din plin
Irina Fodor a povestit că trăieşte experienţa «America Express» din plin

Ce ţi s-a părut cel mai greu în competiţia „America Express”, anul trecut?

Totul a fost greu. A fost un traseu mai solicitant şi mai periculos decât în alte sezoane. Dar, cumva, a venit la pachet şi cu frumuseţea. Când mergi în nişte locuri care îţi taie răsuflarea, trebuie să existe, acolo, un echilibru.

Ups: Irina și Răzvan Fodor gustă spiritul aventurii: «Am făcut o alegere perfectă de vacanță»

Bine, bănuiesc că la tine e mai uşor, fiind prezentatoare. Dacă ai fi fost concurentă, crezi că ţi-ar mai fi plăcut?

Da, aşa cred, pentru că îmi place aventura. Dar nu ştiu sigur, pentru că nu am fost în situaţia asta până acum, aşa că nu îmi pot da seama cât aş duce şi cum aş putea să mă descurc.

Irina s-a căsătorit cu Răzvan Fodor în 2010
Irina s-a căsătorit cu Răzvan Fodor în 2010

Ar putea fi Gina Pistol din nou prezentatoare, aşa cum a fost în primele sezoane... Ca să fii tu concurentă la un moment dat, să participi poate chiar împreună cu Răzvan.

Nu ştiu dacă ar fi o soluţie bună... Dar nu spun „Nu”, ar fi o experienţă... Dar să ştiţi că şi pentru prezentatoare e greu, pentru că prezentatoarea nu e o prinţesă pe care o cară cineva cu elicopterul dintr-un colţ în celălalt.

Gina se machia singură, eu mă machiez singură. Sunt lucruri pe care le încropim, din mers, pentru că „America Express” despre asta este vorba, văzând şi făcând.

Urmărește și: Sezonul 10 al emisiunii «Chefi la cuțite», plin de surprize! Gina Pistol și Irina Fodor fac echipă

Ce relaţie ai cu Gina Pistol?

De prietenie, ne cunoaştem de mulţi ani. Ne vedem la petreceri, povestim.

Irina și fetița ei, Diana, știu să se distreze, mai ales atunci când călătoresc în locuri exotice
Irina și fetița ei, Diana, știu să se distreze, mai ales atunci când călătoresc în locuri exotice

Tot apar zvonuri că vă certaţi...

Pot să spun că am fost de ambele părţi ale baricadei, ştiu şi cum se fac ştirile, ştiu şi cum e să fii în faţa reflectoarelor...

Mai vezi și: Cum l-a supărat Irina Fodor pe soțul ei, Răzvan! „Cred că mă așteaptă niște săptămâni”

Tocmai a început noul an. Ce aşteptări ai de la 2023?

Sincer, habar nu am. M-am bucurat de perioada plină din pandemie, m-am bucurat de fiecare proiect în parte, şi aştept să văd ce va urma.

N-am nici un plan. Îmi fac meseria pe care o iubesc, indiferent de ce parte a ecranului sunt. Dacă nu sunt în faţa ecranului, sunt în spatele lui, într-o echipă de producţie.

O nouă provocare: Jokerii complică totul!

Noul sezon „America Express – Drumul Aurului” începe la Antena 1 cu o premieră-maraton, patru zile consecuditv: mâine, de la ora 20.00, apoi luni, marți și miercuri, de la 20:30. Cele nouă perechi de concurenți care se aliniază la start au în față un traseu impresionant, de peste 7.000 de kilometri, ce traversează Mexic, Guatemala și Columbia.

Duminică începe la Antena 1 difuzarea noului sezon al reality-show-ului
Duminică începe la Antena 1 difuzarea noului sezon al reality-show-ului

În cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro pe „Drumul Aurului” pornesc Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Competiția va avea un grad crescut de dificultate, din cauza unei noi provocări introduse: Jokerii, cere aduc puterni nebănuite celor ce vor intra în posesia lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net