Irina Fodor, deranjată la prima oră de soțul ei. Reacția memorabilă a lui Răzvan, din pat

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Aflați împreună de mai bine de 10 ani, cei doi continuă să aibă o relație fermecătoare din care nu lipsesc uneori glumele și micile tachinări. Recent, prezentatorul de la Antena 1 a reușit să-i strice o filmare soției lui.

Irina și Răzvan Fodor jpg

Îndrăgitul cuplu a fugit într-o vacanță în Grecia, unde „Țuca” a vrut să captureze un răsărit magic. Numai că lucrurile, mai ales dimineața, nu sunt chiar atât de simple cu simpaticul „Fodorică”, care s-a hotărât să intervină și să-și pună amprenta în felul său asupra momentului.

„V-am mai povestit eu că, o săptămână pe an, plecăm într-o vacanță doar noi doi. Până aici, totul perfect, nemaipomenit și romantic!

Așadar, m-am trezit cu răsăritul ăsta frumos al Greciei în fața ochilor și m-am gândit să îl filmez, mai ales că aveam la dispoziție câteva secunde până se estompau culorile. Doar că eu sunt în vacanță cu Fodor”, a povestit Irina Fodor pe contul ei de Instagram.

Citește și: Cum l-a supărat Irina Fodor pe soțul ei, Răzvan! „Cred că mă așteaptă niște săptămâni”

Răzvan Fodor i-a stricat filmarea soție sale. „Aveam la dispoziție câteva secunde până se estompau culorile”

În imagini se poate auzi cum Răzvan Fodor intervine chiar în momentul în care soția lui pare dornică să surprindă cât mai bine momentul spectaculos. „Vezi că adevăratul răsărit de soare e aici în pat”, îi spune Răzvan, cu umorul lui caracteristic.

Află și: Ce a pățit Irina Fodor la revenirea din America Express? „Prima noapte acasă după două luni”

Înainte de acest episod și de plecarea în Grecia, simpaticul Răzvan Fodor a relatat pe pagina de Instagram modul cum s-a derulat ultima zi înainte de plecarea în vacanță, publicând și o fotografie sugestivă.

Răzvan Fodor, mesaj amuzant înainte de plecarea în vacanță

image
Răzvan și Irina Fodor, înainte de plecare. Foto: Instagram

„Mâine plecăm în vacanță doar noi doi. Azi, TOATĂ ZIUA, normal, a făcut bagaje. Eu în 10 minute am terminat. Acum, cică e bine să susții persoana iubită. Na, o ajut și eu cum pot”, a scris Răzvan Fodor pe rețeaua de socializare.

Poate ești curios: Ce „afacere mare” a făcut Irina Fodor în America Express? „Era momentul să mi se întâmple și mie”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
un vehicul blindat cu personal militar,  la punctul de frontieră Verkhny Lars din Osetia de Nord Foto: Twitter/ @zonov_sl
David Popovici, EPA jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg