Irina Fodor, clipe inedite în America Express. Ce a pățit „Țuca” în Mexic

Ultima actualizare:

Aflată la filmările show-ului „America Express”, simpatica Irina Fodor a întâmpinat câteva probleme de sănătate neașteptate. Acestea au fost provocate de căldura puternică din Mexic.

Irina Fodor, probleme de sănătate în America Express

Prima parte a emisiunii e în plină desfășurare, iar „Țuca” și-a încântat fanii cu numeroase fotografii superbe de pe străzile mexicane. Din păcate, soția lui Răzvan Fodor a avut parte și de ceva ghinion în primele zile de la filmări.

Prezentatoarea se confruntă cu probleme de sănătate și nu a ezitat să transmită acest lucru pe pagina ei de Instagram. Soarele necruțător din Mexic este cel care i-a dat bătăi de cap. Irina Fodor a dezvoltat o alergie solară, deși a folosit o cremă cu „protecție mare”. 

„Îmi tratez o alergie solară care a apărut deși am folosit factor de protecție mare, dar se pare că nu a fost suficient pentru soarele arzător de aici. Trimiteți gânduri bune concurenților noștri, căci ei se luptă cu canicula în fiecare minut din cursă”, povestește Irina pe rețeaua de socializare.

Irina Fodor s-a îndrăgostit de Mexic, în America Express

Nu există zi în care îndrăgita prezentatoare TV să nu ne ofere un dram de culoare de la capătul lumii. Îmbracată mereu vesel și cu bun gust, simpatica „Țuca” a povestit de curând cât de fermecată este de localnici și de cultura lor.

“Mexicanii nu privesc Viața de Apoi ca o ruptură definitivă de cei dragi, așa că Dia de Muertos (Ziua Morților) este ziua când vămile între viață și moarte sunt deschise și este motiv de sărbătoare și de reconectare cu cei care au trecut în neființă.

Localnicii ne-au povestit cu drag și răbdare despre tradițiile și obiceiurile care se țin în această zi specială, iar noi i-am ascultat cu atenție, fermecați și îndrăgostiți iremediabil de cultura țării lor. Ajungem în scurt timp în Mexico City și nu mai pot de nerăbdare să văd cum arată unul dintre cele mai aglomerate orașe din lume”, a precizat Irina Fodor.

Emisiunea „America Express", prezentată de Irina Fodor, parcurge 7.000 de km

„Drumul Aurului" va duce 9 perechi de vedete prin America de Sud, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. În competiție vor participa, printre alții, chef Scărlătescu, Puya, Cătălin Bordea, fetele de la Andre, Jean Gavril și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar.

Vedetele de la America Express vor descoperi istoria și tradiția unor țări fascinante: Mexic, Guatemala și Columbia. Premiul pus în joc este de 30.000 de euro. Ca și la ultima ediție, Irina Fodor ne va delecta cu zâmbetul ei superb, din postura de prezentatoare a emisiunii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net