Răzvan Fodor, despre plecarea Irinei Fodor la America Express: «Sunt singur de aproape o lună, e greu»

Irina Fodor și Răzvan Fodor sunt printre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc, iar plecarea Irinei în emisiunea America Express l-a pus în dificultate pe celebrul artist. 

La scurt timp după plecarea Irinei în America Express, soțul ei a lăsat un mesaj în mediul on-line, în care prezintă greutățile prin care trece acesta cu treburile zilnice, dar și cât de singur se simte. 

„Sunt singur de aproape o lună, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar asta este pentru neveste. 

E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a fost mesajul transmis de vedetă pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Răzvan Fodor, mesaj trist înainte ca Irina să plece în America Express! «Mai bine să mă evite o perioadă»

Totuși, nici plecarea Irinei Fodor în emisiunea America Express nu a fost simplă pentru aceasta. În trecut, prezentatoarea TV a mărturisit că i-a fost foarte greu să se despartă de fiica ei într-un moment important, precum terminarea ciclului primar de învățare. 

Irina Fodor, despre momentele din viața Dianei pe care le pierde

Imediat după ce a văzut imaginile ce au apărut în mediul online cu fiica ei Diana, prezentatoarea s-a emoționat și și-a împărtășit tristețea alături de urmăritorii ei de pe rețelele sociale. 

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă că doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență. Nu am fost acolo că să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. ”, a transmis vedeta, în cadrul unei postări de pe Instagram.

Citește și: Ce „afacere mare” a făcut Irina Fodor în America Express? „Era momentul să mi se întâmple și mie”

Show-ul s-a schimbat total! Cel mai nou sezon și-a modificat repertoriul și se desfășoară tocmai peste ocean. Emisiunea America Express este prezentată de către Irina Fodor, precum sezonul numărul patru al aceeași emisiuni.

Irina Fodor le va oferi concurenților misiuni, le va da indicații și îî va aștepta la finalul fiecărei probe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net