Răzvan Fodor, ipostază adorabilă alături de fetița lui! Diana a crescut și e copia fidelă a Irinei

Tăticul Răzvan Fodor nu își ține comoara „ascunsă” și obișnuiește să publice destul de des imagini în care apare fetița lui și a Irinei, ca un părinte mândru ce este. De fiecare dată când face acest lucru, admiratorii săi sunt întotdeauna plăcut surprinși. Iată în ce ipostază au fost fotografiați cei doi și cât de mare a crescut fetița cuplului!

razvan fodor png
Răzvan Fodor, ipostază adorabilă alături de fetița lui și a Irinei Foto: Arhivă

Răzvan Fodor a publicat în mediul online o imagine demnă de pus în ramă, în care apare alături de fiica lui și a Irinei, Diana. Fodor s-a bucurat de un Paște liniștit, petrecut în familie, alături de „fetele lui”.

Răzvan Fodor, imagine adorabilă alături de fiica lui. Diana și mama ei, ca două picături de apă

Diana, acum în vârstă de 11 ani, s-a transformat într-o domnișoară în toată regula, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei, însă parcă cel mai mult seamănă cu Irina Fodor. Aceasta pare copia fidelă a prezentatoarei TV, preluând însă și mici caracteristici de la Răzvan, care a și glumit recent pe marginea subiectului.

Bine, mă…Ok, asta este…seamănă cu maică-sa. Partea bună este că o să aibă gusturi mișto la bărbați.”, a scris el de curând, în mediul online.

În dreptul celei mai noi imagini în care apare alături de fiica lui, Fodor a publicat și un mesaj în care a dezvăluit că și-ar dori să se bucure de mai multe zile libere cu ocazia sărbătorilor, pe care să le petreacă astfel, în sânul familiei.

Dacă aș avea o superputere, aș lega Paștele cu 1 mai și cu 1 iunie (ziua copilului) după care aș sări direct în Rusalii (12-13 iunie)…apoi m-aș odihni trei luni în vacanța de vară, după care, după un somn scurt la prânz, pe 30 noiembrie de (Sf.Andrei), m-aș îmbrăca frumos și m-aș da cu parfum, pentru 1 Decembrie, Crăciun și Revelion (și ele, tot legate).

După care, pe 7 ianuarie (de Sf. Ion) mi-aș face bagajul și aș pleca în vacanță, ianuarie, februarie și martie, ca să mă odihnesc, că vine Paștele.” a glumit Răzvan Fodor în mediul online.

Citește și: Finala Asia Express. Poze rare cu Irina și Răzvan Fodor înainte de căsătorie. Îi despart 13 ani, dar îi unește o iubire imensă

Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a crescut!

Irina și Răzvan Fodor s-au căsătorit în 2010 și au celebrat de curând 14 ani de relație. În anul 2011, Irina Fodor a adus pe lume o fetiță, care e singurul copil al cuplului și, astfel, răsfățata familiei. 

În ciuda programelor încărcate pe care le au, Irina și Răzvan Fodor își fac mereu timp pentru a-l petrece alături de fetița lor, cei doi zâmbind cu gura până la urechi ori de câte ori apar în compania acesteia, iar dovada sunt imaginile de pe rețelele de socializare, care îi bucură și pe admiratorii celor doi.

Citește și: Răzvan Fodor, confidențe despre căsnicia cu Irina: «Eu nu am nicio șansă să derapez în relația asta, în vreun fel»

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
1 bruce willis jpg jpeg
cub ion țiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran