Cum l-a supărat Irina Fodor pe soțul ei, Răzvan! „Cred că mă așteaptă niște săptămâni”

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o chimie care se vede de fiecare dată când își fac apariția împreună. Totuși, prima zi de călătorie i-a adus o mică nemulțumire lui Răzvan.

Cum l-a supărat Irina Fodor pe soțul ei, Răzvan!
Cum l-a supărat Irina Fodor pe soțul ei, Răzvan!

În stilul său caracteristic, plin de șarm, Răzvan Fodor a anunțat pe Instagram că-l așteaptă săptămâni grele în vacanță, ținând cont de planurile de călătorie făcute de „franțuzoaica”. Se pare că „Țuca” și-a pus soțul să conducă 13 ore în prima zi de vacanță.

Vezi și: Irina Fodor a gustat ciudățenii mexicane! Cum a reacționat când a mâncat insecte

Evident, nu sunt probleme în paradis! De altfel, soțul Irinei Fodor a postat câteva imagini emoționante din prima zi de aventură. Într-un din fotografii apare și fiica celor doi. 

Răzvan și Irina Fodor, imagini superbe din vacanță! Prezentatorul de la „Splash” e speriat de planurile de călătorie făcute de soția lui

Poate ești curios ce: Ce „afacere mare” a făcut Irina Fodor în America Express? „Era momentul să mi se întâmple și mie”

„După 13 ore de condus-doar în prima zi, și la ce plan de călătorie mi-a făcut franțuzoica, cred că mă așteaptă niște săptămâni…”, a scris Răzvan Fodor pe pagina sa de Instagram.

Răzvan Fodor, reacție inedită înainte de plecarea Irinei în „America express” 

Răzvan Fodor a avut o vară singuratică. Prezentatorul de la „Splash” a fost afectat de plecare Irinei la filmările pentru America Express. 

„În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. Asia Express Romania, să ai grijă de Țuca”, a scris Răzvan pe pagina sa de Instagram.

Răzvan și Irina Fodor s-au întâlnit în urmă cu mai bine de 14 ani pe platourile de filmare de la Buftea. Cei doi formează un cuplu superb, iar din 2010 sunt căsătoriți. Împreună au și o fetiță superbă.

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Imagini satelitare din 15 noiembrie arată dinți de dragon și tranșee în Stepne FOTO via Insider
gol japonia spania cm 2022  foto GettyImages 1446200998 (1) jpg
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg