Răzvan Fodor a topit inima Irinei, chiar de ziua ei, cu cea mai frumoasă declarație: «Te iubesc de tot»

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de aproape 15 ani, iar dragostea dintre ei este la fel de puternică. Artistul i-a transmis o urare emoționantă soției sale, cu ocazia împlinirii a 34 de ani, chiar dacă, din păcate, nu au putut sărbători așa cum se cuvine pentru că Irina are un program extrem de încărcat. 

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de aproape 15 ani
Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de aproape 15 ani

Irina Fodor este implicată într-o multitudine de proiecte de televiziune marca Antena, așadar timpul pe care îl petrece acasă, cu familia, este unul limitat. Ajunge la ore târzii, obosită, după o zi grea de muncă. Acesta este scenariul care se repetă des, conform soțului. Irina a muncit chiar și de ziua ei, pe 13 septembrie. 

Citește și: Răzvan Fodor, detalii picante din relația cu Irina 

Răzvan Fodor nu a ezitat să-i declare iubirea public, printr-un mesaj care, în mod cert, nu a lăsat-o indiferentă. Spre seară, fostul solist al trupei Krypton, a scris pe pagina de Instagram: „De abia la ora asta mi-a ajuns Țuca acasă, cărând după ea 34 de ani. Ne-am cunoscut acum 15 ani, mi-ai devenit soție acum 12 și ai devenit mamă acum 11. Și te asigur că mai urmează multe! Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap (în ciuda vieții groaznice și dificile pe care o ai alături de mine), dulce, blândă, feminină și… normală. Te iubesc de TOT!!”, a fost mesajul lui Răzvan Fodor. 

Răzvan Fodor avea o reputație de Don Juan atunci când a cunoscut-o pe Irina 

În urmă cu ceva vreme, Răzvan Fodor a participat la podcastul moderat de către Mihai Morar. Simpaticul artist și-a deschis sufletul și a povestit despre debutul relației cu Irina. A cunoscut-o când aceasta abia trecuse de adolescență, pe platoul de filmare al unui serial, însă frumusețea ei l-a cucerit. La vremea aceea, Fodor avea o reputație de Don Juan, iar Irina nu a fost ușor de impresionat! 

Vezi și: Ce a pățit Irina Fodor la revenirea din America Express 

„Căzusem într-o zonă ușor misogină, pe care mi-o și recunoșteam… Nu prea mă mai interesa nimic. Erau 4 ani de zile de când tot căutam. Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere…Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. Irina a venit în momentul potrivit. Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a povestit Răzvan. 

Irina avea 19 ani atunci când l-a întâlnit pe Răzvan 

Fostul cântăreț de la trupa Krypton a povestit în detaliu momentul în care a întâlnit-o pentru prima oară pe Irina, pe vremea când tânăra, care urma cursurile Facultății de Jurnalism, l-a respins fără să îi ofere explicații suplimentare.

Ar putea să te intereseze și: Irina și Răzvan Fodor gustă spiritul aventurii 

„Nu eram în căutarea unei iubite. Ieșeam pur și simplu pe stradă. Am avut și blind date-uri, mă știa lumea de la televizor…Până într-o zi, când am dat de ea. Jucam în Buftea la un serial și ea făcea figurație specială. Era studentă la Jurnalism, dar mai făcea figurație ca să mai câștige un ban. Când am văzut-o mi-a căzut capul. Am terminat ziua de filmare și m-am dus la ea și i-am spus că dacă vrea o duc eu acasă. Și ea mi-a spus nu", a povestit Fodor.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net