Pleacă Irina Fodor de la Antena 1? Ce face după ce i-a predat ștafeta Ginei Pistol

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Irina Fodor (34 de ani) a prezentat “Chefi la Cuțite” și “Asia Express”, însă acum o găsim într-o pauză de la filmări, așa că se bucură de timp prețios alături de familie.

Irina Fodor, în pauză de filmări!

În cadrul Galei Premiilor TV Mania 2022, Irina Fodor a fost prezentă pentru a lua premiul pentru cel de-al zecelea sezon “Chefi la Cuțite”.

Îmbrăcată elegant, șatena ne-a dezvăluit cum își ocupă timpul după ce i-a predat ștafeta Ginei Pistol.

„Acum aștept să iasă pe TV “America Express”. Sunt nerăbdătoare și curioasă să văd imaginea de ansamblu. Totodată, pregătim un proiect special pentru perioada Sărbătorilor unde o să fiu într-o ipostază în care nu am mai fost până acum.

Nu știu ce a fost în capul meu de am acceptat! Nu pot să vă spun despre ce este vorba, o să vedeți cât de curând. În rest, mă ocup de proiecte online și în sfârșit de familie, după o perioadă în care am fost cam împărțiți.

Fodorică (n.r – soțul Irinei) este bine, este acasă, fericit și el că petrecem timp împreună. Ne-am făcut o grămadă de planuri de vacanțe sper să ne și iasă.”, a spus Irina Fodor pentru Click!

Irina Fodor: „Nu ne-am propus să devenim din nou părinți!”

Irina și Răzvan Fodor au o fetiță, pe Diana, care le-a schimbat viața la 360 de grade. Cei trei, sunt o familie fericită, așa că nu e loc pentru cel de-al doilea copil, cel puțin nu e în plan.

„Fiica noastră este bine, este la școală. Nu ne-am propus neapărat să mai devenim din nou părinți, dar dacă se întâmplă asta...se întâmplă. Definiția familiei mele în trei cuvinte: suntem uniți, plini de umor și de încredere.”, a spus Irina Fodor.

Irina Fodor, siluetă de invidiat

Soția lui Răzvan Fodor arată impecabil. Însă, pentru asta, diva se pare că nu face mari eforturi.

„Nu fac nimic pentru a arată așa. Nu am avut niciodată vreo problemă cu greutatea neapărat. Dacă este să fac ceva pentru mine acum aș mai merge la o sală din când în când doar că nu am timp. În rest mănânc cum mănâncă oamenii normali, nu am un regim alimentar special...mănânc și pizza și shaorma. Eu reacționez foarte urât atunci când îmi este foame. Când mi se face foame văd negru în fața ochilor, îmi tremură mâinile și trebuie să mănânc fix atunci”, a conchis, pentru Click!, Irina Fodor.

Vezi si: Irina Fodor, deranjată la prima oră de soțul ei. Reacția memorabilă a lui Răzvan, din pat

Click! spune

Irina și Răzvan Fodor (47 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 15 ani. Cei doi au făcut parte, până în prezent, doar din proiecte de succes ale trustului Intact dar și ale celor din Pache Protopopescu. Vedetele se pare că se înțeleg de minune dacă am fi să ne luăm după postările lor de pe conturile de socializare în care sunt mereu puși pe șotii, distracție și plimbări.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net