Răzvan Fodor, 5 lucruri esențiale pentru o relație fericită: „Și incitatul, bă. S-o inciți!”

Ultima actualizare:

Irina și Răzvan Fodor au dezvăluit ingredientele esențiale pentru ca o relație să funcționeze perfect și după 15 ani. Unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc are câteva sfaturi de aur pentru cei care vor să ajungă să se iubească la fel ca la început.

Irina și Răzvan Fodor, 5 lucruri pentru o relație fericită. Foto: colaj/Facebook/captura yt
Irina și Răzvan Fodor, 5 lucruri pentru o relație fericită. Foto: colaj/Facebook/captura yt

Sunt căsătoriți de 12 ani, au împreună o fetiță superbă și par a se iubi pe zi ce trece mai mult. Cu siguranță, Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele îndrăgite cupluri din România. Cei doi sunt adorabili împreună! Au dovedit din nou acest lucru și în primul episod al podcastului prezentat de Elwira și Mihai Petre.

Pe parcursul a două ore de conversații despre iubire, relații, greutăți și probleme de părinte, „Țuca” și partenerul ei au oferit, cu șarm și onesitate, povești din viața lor. Printre glume și sfaturi, Irina și Răzvan au precizat și care sunt ingredientele esențiale care fac să funcționeze o relație. 

Lucruri esențiale pentru o relație fericită

Irina și Răzvan Fodor, 5 lucruri esențiale pentru o relație fericită. Foto: Facebook Fodor
Irina și Răzvan Fodor, 5 lucruri esențiale pentru o relație fericită. Foto: Facebook Fodor

„Umor, umor care e și din partea ei și din partea lui. Nu puteți să fiți ciufuți în casă, nu puteți să fiți ciufuți cu voi. Nu aveți voie să fiți ciufuți. Nu există așa ceva, sau, dacă unul este ciufut, celălalt trebuie să fie neapărat haios, să-l scoată pe celălalt din stare. 

Doi. Vacanțe, musai! Nu contează unde. La bunici, e vacanță! Ai bani de alte țări, du-te! Faceți vacanțe împreună, vacanțe cu copilul, însă musai o vacanță pe an în care mergi doar tu cu ea.

A treia! Pasiuni comune sau tangențiale. Nu se poate eu să vreau pe munte și tu vrei la mare. Nu se pupă lucrurile astea. Nu poți să fii alpinist și ea e acasă domestică.

Treaba aia cu iubitul zis în fiecare zi și dovedit. (...) Și incitatul, bă. S-o inciți, să fie dorința aia... Că după aia tu vrei french kiss și ea îți dă doar pupic și primești niște french fries, asta e altă treabă”, a precizat Răzvan Fodor în podcastul „Eu la puterea tu”, prezentat de Elwira și Mihai Petre.

Răzvan Fodor: „Tu vrei french kiss și ea îți dă doar pupic și primești niște french fries”

Irina l-a completat pe Fodor și a dezvăluit că un alt ingredient îl reprezintă comunicarea pe toate planurile. „Să-ți comunici sentimentele ca celuilalt să-i aduci aminte în fiecare zi că nu s-a schimbat nimic, dar și comunicare despre lucruri simple, obișnuite, unde orice poate fi negociat, desfăcut în patru...”, a precizat frumoasa prezentatoare de la America Express.

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de 15 ani

Răzvan Fodor a cunoscut-o pe Irina atunci când filma un serial la Buftea. Cei doi s-au îndrăgostit și sunt împreună de 15 ani.

În 2010, cele două vedete de la Antena 1 s-au căsătorit. Irina Fodor și Răzvan Fodor au împreună o fiică de care sunt foarte mândri. Diana are deja 11 ani, iar relația ei cu părinții ei este una excepțională.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net