Sezonul 10 al emisiunii «Chefi la cuțite», plin de surprize! Gina Pistol și Irina Fodor fac echipă

Ultima actualizare:

Surpriză de proporții pentru cei care urmăresc cu drag emisiunea „Chefi la cuțite"! Producătorii aduc telespectatorilor o schimbare la care nu s-ar fi așteptat! Emisiunea culinară va fi prezentată de două prezențe feminine, nu de una singură, așa cum știam că s-a întâmplat până în prezent. 

Gina Pistol și Irina Fodor vor prezenta noul sezon al emisiunii culinare
Gina Pistol și Irina Fodor vor prezenta noul sezon al emisiunii culinare

„Chefi la cuțite" a ajuns la sezonul cu numărul 10, iar cu această ocazie producătorii s-au gândit la o schimbare care, să sperăm, că va fi pe placul celor aflați în fața micilor ecrane. Irina Fodor șI Gina Pistol vor face echipă și vor discuta cu concurenții, dar și cu cei trei chefi gata să jurizeze cu exigență preparatele care le sunt așezate pe pupitru. 

Citește și: Irina Fodor, probleme de sănătate, în Mexic!

Gina Pistol a fost depistată pozitiv pentru noul coronavirus cu doar două zile înainte de începerea filmărilor, așadar Irina Fodor a fost chemată pentru a o înlocui. Gina a revenit cu forțe proaspete în platou, însă producătorii au decis să păstreze formula cu două prezentatoare tocmai pentru a oferi un aspect fresh sezonului care marchează zece ani de la debutul emisiunii culinare. 

„Sezonul 10 Chefi la cuțite ne-a pus față în față cu neprevăzutul și, ca de obicei, am funcționat ca o familie: ne-am ținut spatele unii altora și, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar. Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere și trebuie să te adaptezi, asta am făcut și noi. Cu o zi înainte de începerea preselecțiilor pentru Chefi la cuțite, echipa de producție m-a anunțat că Gina nu se simte bine. Așa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoșit, a venit cu forțe proaspete și i-a ghidat pe Chefi și pe concurenți până în finală. Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important și să cunosc atâția oameni talentați și pasionați până la obsesie de gătit", a povestit Irina Fodor. 

Vezi și: Gina Pistol, petrecere cu mici și grătar în pauza emisiunii pe care o prezintă

Irina Fodor este pe val. Soția lui Răzvan Fodor a fost plecată, timp de aproape două luni, pentru fimările emisiunii „America Express", care va putea fi urmărită de către telespectatori începând din această toamnă, la Antena 1. Între concurenții emisiunii se numără și carismaticul bucătar Cătălin Scărlătescu, cel care poate fi urmărit și la show-ul „Chefi la cuțite".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net