Nobo de la «Chefi Fără limite»: „Nu știam ce să fac. Să țip, să plâng”

Ultima actualizare:

Daniel Jumuga (Nobo) a fost desemnat câștigătorul competiției Chefi fără limite, prima ediție desfășurată în Grecia. Nobo s-a întrecut în arta gastronomiei cu Laura Eremia și Istvan Kozoca, pentru premiul de 30.000 de euro. 

Concurentul din echipa lui Chef Bontea care a câștigat primul sezon «Chefi Fără limite»
Concurentul din echipa lui Chef Bontea care a câștigat primul sezon «Chefi Fără limite»

Daniel Jumuga (Nobo) a făcut parte din echipa verde, sub îndrumarea lui chef Sorin Bontea, și a reușit să câștige premiul de 30.000 de Euro, impresionând juriul cu talentul său culinar.

Nobo a luptat alături de Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel) şi pe Mariana Tarbuc (Primărița), concurente din echipa albastră. Cei trei au creat un meniu complet, format din starter, fel principal și desert. La capătul celor trei ore de trudă, preparatele lui Daniel Jumuga (Nobo) au primit aprecierea juraților și astfel concurentul a  fost desemnat câștigător.

Soția lui Nobo a fost prezentă în platoul emisiunii

În cadrul ultimei probe de gătit din Atena, Nobo a avut parte de o surpriză de proporții, și anume prezența soției lui, Sorina, supranumită Nobolina, în platoul Chefi Fără Limite.

„Nu am știut cum să reacționez, nu știam ce să fac. Să țip, să plâng, să mă bucur, să urlu!” a declarat acesta când a văzut-o intrând în platou.

Citește și Becky, prezența exotică de la «Chefi fără limite»: «Îmi doresc să câștig Asia Express»

La capătul unei călătorii gastronomice de două luni, prin 10 destinații spectaculoase din Grecia, ultima probă a primului sezon Chefi fără limite s-a desfășurat în Atena.

Cei trei finaliști, Nobo, Laura și Istvan, au avut la dispoziție două ore pentru a pregăti 3 feluri de mâncare, prin care să demonstreze juriului că merită marele titlu. 

Juriul a fost format din Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați chefi din Grecia și deținătorul unei stele Michelin, Chef Adam Kodovas și Chef Vasilis Mouratidis, doi dintre jurații Chefi la cuțite varianta grecească, Chef Florin Dumitrescu, care a jurizat pentru prima dată o finală și Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu. 

Juriul a evaluat mai multe aspecte ale preparatelor pregătite de concurenți, cum ar fi  savoarea, textura preparatelor și creativitatea. Jurizarea fiecărui fel de mâncare a respectat tradiția de spargere a farfuriilor. Starterul preparat de Nobo a adunat cele mai multe puncte, iar, la final concurentul a fost declarat câștigător.

Irina Fodor i-a înmânat lui chef Sorin Bontea trofeul Chefi fără limite, iar Nobo a plecat acasă cu cecul de 30.000 de Euro.

N-am câștigat în viața mea nimic, nu mă așteptam să câștig acum ceva!”, a spus Nobo.

Ce va face Nobo cu banii câștigați

Daniel Jumuga (Nobo) a declarat și ce va face cu premiul cel mare.

Primul lucru pe care o să-l fac, o să-mi plătesc din datorii, adică alea pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei și de restul cred că o să-și scot soția în oraș, de toți, pentru că ea m-a înscris aici”, a mărturisit acesta la sfârșitul serii.

Citește și VIDEO Irina Fodor a plâns în hohote la Chefi fără limite!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net