Nobo de la «Chefi Fără limite»: „Nu știam ce să fac. Să țip, să plâng”

6 mai 2022

Daniel Jumuga (Nobo) a fost desemnat câștigătorul competiției Chefi fără limite, prima ediție desfășurată în Grecia. Nobo s-a întrecut în arta gastronomiei cu Laura Eremia și Istvan Kozoca, pentru premiul de 30.000 de euro. 

image
Concurentul din echipa lui Chef Bontea care a câștigat primul sezon «Chefi Fără limite»

Daniel Jumuga (Nobo) a făcut parte din echipa verde, sub îndrumarea lui chef Sorin Bontea, și a reușit să câștige premiul de 30.000 de Euro, impresionând juriul cu talentul său culinar.

Nobo a luptat alături de Daniela Andronie Rădulescu (doamna colonel) şi pe Mariana Tarbuc (Primărița), concurente din echipa albastră. Cei trei au creat un meniu complet, format din starter, fel principal și desert. La capătul celor trei ore de trudă, preparatele lui Daniel Jumuga (Nobo) au primit aprecierea juraților și astfel concurentul a  fost desemnat câștigător.

Soția lui Nobo a fost prezentă în platoul emisiunii

În cadrul ultimei probe de gătit din Atena, Nobo a avut parte de o surpriză de proporții, și anume prezența soției lui, Sorina, supranumită Nobolina, în platoul Chefi Fără Limite.

„Nu am știut cum să reacționez, nu știam ce să fac. Să țip, să plâng, să mă bucur, să urlu!” a declarat acesta când a văzut-o intrând în platou.

Citește și Becky, prezența exotică de la «Chefi fără limite»: «Îmi doresc să câștig Asia Express»

La capătul unei călătorii gastronomice de două luni, prin 10 destinații spectaculoase din Grecia, ultima probă a primului sezon Chefi fără limite s-a desfășurat în Atena.

Cei trei finaliști, Nobo, Laura și Istvan, au avut la dispoziție două ore pentru a pregăti 3 feluri de mâncare, prin care să demonstreze juriului că merită marele titlu. 

Juriul a fost format din Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați chefi din Grecia și deținătorul unei stele Michelin, Chef Adam Kodovas și Chef Vasilis Mouratidis, doi dintre jurații Chefi la cuțite varianta grecească, Chef Florin Dumitrescu, care a jurizat pentru prima dată o finală și Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu. 

Juriul a evaluat mai multe aspecte ale preparatelor pregătite de concurenți, cum ar fi  savoarea, textura preparatelor și creativitatea. Jurizarea fiecărui fel de mâncare a respectat tradiția de spargere a farfuriilor. Starterul preparat de Nobo a adunat cele mai multe puncte, iar, la final concurentul a fost declarat câștigător.

Irina Fodor i-a înmânat lui chef Sorin Bontea trofeul Chefi fără limite, iar Nobo a plecat acasă cu cecul de 30.000 de Euro.

N-am câștigat în viața mea nimic, nu mă așteptam să câștig acum ceva!”, a spus Nobo.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

Ce va face Nobo cu banii câștigați

Daniel Jumuga (Nobo) a declarat și ce va face cu premiul cel mare.

Primul lucru pe care o să-l fac, o să-mi plătesc din datorii, adică alea pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei și de restul cred că o să-și scot soția în oraș, de toți, pentru că ea m-a înscris aici”, a mărturisit acesta la sfârșitul serii.

Citește și VIDEO Irina Fodor a plâns în hohote la Chefi fără limite!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
eda marcus 23 jpg
image png
TJ Miles Survivor Romania nominalizare jpg
WhatsApp Image 2022 05 15 at 02 04 25 jpeg
WhatsApp Image 2022 05 14 at 22 46 32 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg