Becky, prezen╚Ťa exotic─â de la ┬źChefi f─âr─â limite┬╗: ┬ź├Ämi doresc s─â c├ó╚Ötig Asia Express┬╗

#Exclusiv Click!

Rebecca Bumputu, zis─â ╚Öi Becky, prezen╚Ťa exotic─â de la "Chefi f─âr─â limite", a p─âr─âsit competi╚Ťia culinar─â doar cu pu╚Ťin timp ├«nante de marea final─â.

Reporterii Click! au stat de vorb─â cu frumoasa concurent─â ╚Öi au aflat care este impresia pe care a avut-o dup─â ie╚Öirea din competi╚Ťie, cum se ├«n╚Ťelege cu chef Sc─ârl─âtescu, care sunt concuren╚Ťii prefera╚Ťi, dar ╚Öi cum reac╚Ťioneaz─â lumea c├ónd o ├«nt├ólne╚Öte pe strad─â. Nici despre planurile de viitor nu s-a sfiit s─â ne vorbeasc─â.

image
Becky, concurenta din echipa lui C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu. Surs─â foto Facebook

Becky, sincer─â ╚Öi dezinvolt─â, a vorbit deschis despre cum s-a schimbat via╚Ťa sa dup─â participarea ├«n show-ul culinar care a provocat-o s─â-╚Öi dep─â╚Öeasc─â limitele.

ÔÇ×A fost totul foarte emo╚Ťionant. Nu m─â a╚Öteptam la reac╚Ťia aceea din partea colegilor, m-am bucurat c─â le-am fost at├ót de drag─â. Am legat o prietenie ce a durat p├ón─â ├«n ziua de azi, dar nu m─â a╚Öteptam s─â reac╚Ťioneze at├ót de dr─âgu╚Ť. A fost greu, pentru c─â noi am stat ├«mpreun─â 24/7 ╚Öi ne-am ├«mprietenit, a╚Ödar a fost dificil s─â revin la via╚Ťa normal─â.

M─â ├«n╚Ťeleg bine ╚Öi cu colegii din celelalte echipe, p─âstrez leg─âtura cu aproape to╚Ťi. Ba mai mult, acum lucrez cu Iman ╚Öi cu Laura (concuren╚Ťii din echipele lui chef Bontea ╚Öi chef Dumitrescu), facem pr─âjituri vegane, f─âr─â zah─âr, f─âr─â gluten. Zona vegan─â este zona mea, eu fiind vegan─â'', ne-a spus aceasta.

Despre pasiunea pentru dans și gătit

Simpatica Becky ne-a povestit cu ce se ocupa ├«nainte de competi╚Ťie, dar ne-a m─ârturisit ╚Öi de unde a venit pasiunea pentru g─âtit.

ÔÇ×├Änainte de emisiune eram dansatoare, actri╚Ť─â ╚Öi model, iar acum, de asemenea, fac acest lucru. Sunt instructor ╚Öi campioan─â na╚Ťional─â la bachata. Cochetez ╚Öi cu actoria, am avut c├óteva proiecte interesante.

Cite╚Öte ╚Öi C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu, a╚Öa cum nu l-a╚Ťi mai v─âzut! Buc─âtarul s-a dat cu placa pe nisip ╚Öi a f─âcut spectacol ├«n Grecia 

Pasiunea pentru g─âtit a venit pentru c─â, fiind dansatoare, mi-era foarte greu s─â g─âsesc alimentele potrivite, a╚Öa c─â am ├«nceput s─â fac tot felul de meniuri pentru men╚Ťinere, le preg─âteam de acas─â, ├«ns─â tot timpul mi-a pl─âcut buc─ât─âria. S─â m─â opuc doar de g─âtit, deocamdat─â nu. Menirea mea este arta, dar la un moment dat, o s─â m─â g├óndesc s─â fac ╚Öi acest lucru. ├Ämi doresc s─â am un loc special pentru vegani'', a declarat aceasta.

Despre emisiuni, competi╚Ťie, chef-ul preferat ╚Öi experien╚Ťe amuzante din cadrul show-ului, fosta concurent─â ''Chefi f─âr─â limite'' a vorbit f─âr─â re╚Ťinere. Becky a r─âmas impresionat─â de tot ceea ce a tr─âit ├«n Grecia.

ÔÇ×Partea amuzant─â este c─â eu nu m─â mai uit la tv de c├ó╚Ťiva ani. Nu ╚Ötiam neap─ârat de aceste emisiuni, ╚Ötiam chefii de pe internet, Youtube, etc, dar nu ╚Ötiam cum sunt ei. Pentru mine a fost egal la cine m─â voi duce ├«n echip─â, dar ├«n clipa ├«n care eram ├«n boot camp ╚Öi ne-au prezentat trollerele ├«mp─âr╚Ťite pe culori, am ╚Ötiut din ce echipa vreau s─â fac parte. Mov este culoarea mea preferat─â. Cu chef Sc─ârl─âtescu m-am ├«n╚Ťeles bine, ba chiar a╚Ö fi vrut s─â colabor─âm dup─â emisiune, ├«ns─â din cauza programului ├«nc─ârcat cu dansul, nu a fost posibil, ├«nc─â mai ╚Ťinem leg─âtura.

Am și o întâmplare amuzantă. Trebuia să ajungem la cazare. Stăteam într-o casă ca un turn, într-o livadă de măslin. Ploua extrem de tare, iar mașina noastră aproape s-a răsturnat, am căzut în noroi. A fost greu momentul, dar am făcut haz de necaz. Am scos telefonul, am făcut pe reporterul, ne-am distrat până la urmă'', ne-a spus Becky.

Ritual de relaxare înainte de fiecare probă

Becky s-a ├«n╚Ťeles bine cu to╚Ťi colegii, ├«n special cu Tania, al─âturi de care avea un ritual de relaxare ├«nainte de fiecare prob─â. Ambele serveau prosecco, pentru a se destinde.

ÔÇ×F─âceam tot felul de farse, r├ódeam, ne sim╚Ťeam bineDe exemplu Tania era sora mea de prosecco. ├Änaine de fiecare prob─â, noi ne a╚Öezam ╚Öi beam un pahar de prosecco.

Alt─â ├«nt├ómplare amuzant─â a fost tot cu Tania. Echipa albastr─â era la o prob─â ce se desf─â╚Öura ├«n centrul pie╚Ťei, iar eu cu Tania eram la cump─âr─âturi, eu cu ea eram imune, nu ne mai p─âsa. Am trecut pe acolo, fix prin fa╚Ťa camerelor. Noi ├«i salutam pe colegi f─âr─â s─â ne d─âm seama c─â am intrat ├«n cadru. Noi eram la plimbare'', a declarat concurenta.

stanga
dreapta
becky 3 jpg
becky jpg
becky 8 jpg
becky 6 jpg
becky 5 jpg

Despre experien╚Ťa ''Chefi f─âr─â limite'', numai de bine

Despre experien╚Ťa ''Chefi f─âr─â limite'', Becky are numai cuvinte de laud─â, cu toate peripe╚Ťiile prin care a trecut. Becky este o fire competitiv─â, iar dorin╚Ťa sa cea mare este s─â c├ó╚Ötige ''Asia Express'', dac─â la show-ul culinar experien╚Ťa s-a ├«ncheiat.

ÔÇ× A fost o experien╚Ť─â interesant─â. Am stat ├«n ploaie, ne-am sp─âlat cu ap─â rece, am dormit pe barc─â. ├Än leg─âtur─â cu dormitul pe barc─â, a fost bine pentru cei care nu aveau r─âu de mare, pentru cei care aveau r─âu de mare, a fost pu╚Ťin greu╚Ť. O alt─â ├«nt├ómplare a fost c─â ├«ntr-o seara am uitat geamul deschis ╚Öi, c├ónd m-am trezit, eram toat─â ud─â ╚Öi bagajul la fel, era foarte frig ╚Öi a trebuit s─â fac du╚Ö ╚Öi cu ap─â rece dup─â aceea.

Eu ├«mi doresc s─â merg la Asia Express. ─ésta a fost ╚Öi unul dintre motivele pentru care am participat la ÔÇśÔÇÖChefi f─âr─â limiteÔÇÖÔÇÖ. Mi s-a zis c─â va fi un fel de Asia Express, combinat─â cu ÔÇśÔÇÖChefi la cu╚ŤiteÔÇÖÔÇÖ, ceea ce a ╚Öi fost. Diminea╚Ťa aveam diferite probe, iar seara g─âtit. Sunt sigur─â c─â dac─â m-a╚Ö duce la Asia Express cu un partener potrivit, a╚Ö c├ó╚Ötiga'', ne-a m─ârturisit aceasta.

Becky nu regretă nicio clipă că a participat la show-ul ce a făcut-o să-și depășească limitele, mai ales că, acum, lumea o recunoaște pe stradă și apreciază ceea ce face.

ÔÇ× Lumea m─â recunoa╚Öte pe strad─â, chiar ╚Öi ast─âzi, m-a oprit o doamn─â ╚Öi mi-a zis ÔÇśÔÇÖTu e╚ÖtiÔÇÖÔÇÖ, iar eu I-am r─âspuns c─â da, ├«ns─â nu ╚Ötiam la ce se refer─â. Dup─â mi-a zis c─â sunt preferata ei de la emisiune. Am primit destule mesaje de la oamenii care urm─âresc emisiunea. Mesaje negative nu am primit. Nu suport drama ╚Öi certurile inutile, stau deoparte de eleÔÇÖÔÇÖ, a declarat aceasta.

├Än edi╚Ťa de luni a emisiunii ÔÇśÔÇÖChefi f─âr─â limiteÔÇÖÔÇÖ, concuren╚Ťii au tr─âit mari emo╚Ťii. Au aflat c─â cineva va parasi competi╚Ťia, chiar cu pu╚Ťin timp ├«nainte de marea final─â. Preten╚Ťiile sunt din ce ├«n ce mai mari, iar cine este prins nepreg─âtit, este eliminat.

Dou─â echipe au intrat la duel, iar decizia a fost luat─â chiar de chefii fiec─ârei echipe. Echipa condus─â de C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu a pierdut, iar cea eliminat─â din concurs a fost simpatica Becky.

ÔÇ×Chefi f─âr─â limiteÔÇŁ este un format original, care a fost filmat  ├«n insulele grece╚Öti. Fiecare episod dezv─âluie telespectatorilor preparate tradi╚Ťionale, preparate originale cu savoare elen─â, locuri superbe ╚Öi aventur─â c├ót cuprinde.

Cite╚Öte ╚Öi C─ât─âlin Sc─ârl─âtescu, a╚Öa cum nu l-a╚Ťi mai v─âzut! Buc─âtarul s-a dat cu placa pe nisip ╚Öi a f─âcut spectacol ├«n Grecia 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
lili sandu jpeg
image png