Becky, prezența exotică de la «Chefi fără limite»: «Îmi doresc să câștig Asia Express»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Rebecca Bumputu, zisă și Becky, prezența exotică de la "Chefi fără limite", a părăsit competiția culinară doar cu puțin timp înante de marea finală.

Reporterii Click! au stat de vorbă cu frumoasa concurentă și au aflat care este impresia pe care a avut-o după ieșirea din competiție, cum se înțelege cu chef Scărlătescu, care sunt concurenții preferați, dar și cum reacționează lumea când o întâlnește pe stradă. Nici despre planurile de viitor nu s-a sfiit să ne vorbească.

Becky, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Sursă foto Facebook
Becky, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Sursă foto Facebook

Becky, sinceră și dezinvoltă, a vorbit deschis despre cum s-a schimbat viața sa după participarea în show-ul culinar care a provocat-o să-și depășească limitele.

A fost totul foarte emoționant. Nu mă așteptam la reacția aceea din partea colegilor, m-am bucurat că le-am fost atât de dragă. Am legat o prietenie ce a durat până în ziua de azi, dar nu mă așteptam să reacționeze atât de drăguț. A fost greu, pentru că noi am stat împreună 24/7 și ne-am împrietenit, așdar a fost dificil să revin la viața normală.

Mă înțeleg bine și cu colegii din celelalte echipe, păstrez legătura cu aproape toți. Ba mai mult, acum lucrez cu Iman și cu Laura (concurenții din echipele lui chef Bontea și chef Dumitrescu), facem prăjituri vegane, fără zahăr, fără gluten. Zona vegană este zona mea, eu fiind vegană'', ne-a spus aceasta.

Despre pasiunea pentru dans și gătit

Simpatica Becky ne-a povestit cu ce se ocupa înainte de competiție, dar ne-a mărturisit și de unde a venit pasiunea pentru gătit.

Înainte de emisiune eram dansatoare, actriță și model, iar acum, de asemenea, fac acest lucru. Sunt instructor și campioană națională la bachata. Cochetez și cu actoria, am avut câteva proiecte interesante.

Citește și Cătălin Scărlătescu, așa cum nu l-ați mai văzut! Bucătarul s-a dat cu placa pe nisip și a făcut spectacol în Grecia 

Pasiunea pentru gătit a venit pentru că, fiind dansatoare, mi-era foarte greu să găsesc alimentele potrivite, așa că am început să fac tot felul de meniuri pentru menținere, le pregăteam de acasă, însă tot timpul mi-a plăcut bucătăria. Să mă opuc doar de gătit, deocamdată nu. Menirea mea este arta, dar la un moment dat, o să mă gândesc să fac și acest lucru. Îmi doresc să am un loc special pentru vegani'', a declarat aceasta.

Despre emisiuni, competiție, chef-ul preferat și experiențe amuzante din cadrul show-ului, fosta concurentă ''Chefi fără limite'' a vorbit fără reținere. Becky a rămas impresionată de tot ceea ce a trăit în Grecia.

Partea amuzantă este că eu nu mă mai uit la tv de câțiva ani. Nu știam neapărat de aceste emisiuni, știam chefii de pe internet, Youtube, etc, dar nu știam cum sunt ei. Pentru mine a fost egal la cine mă voi duce în echipă, dar în clipa în care eram în boot camp și ne-au prezentat trollerele împărțite pe culori, am știut din ce echipa vreau să fac parte. Mov este culoarea mea preferată. Cu chef Scărlătescu m-am înțeles bine, ba chiar aș fi vrut să colaborăm după emisiune, însă din cauza programului încărcat cu dansul, nu a fost posibil, încă mai ținem legătura.

Am și o întâmplare amuzantă. Trebuia să ajungem la cazare. Stăteam într-o casă ca un turn, într-o livadă de măslin. Ploua extrem de tare, iar mașina noastră aproape s-a răsturnat, am căzut în noroi. A fost greu momentul, dar am făcut haz de necaz. Am scos telefonul, am făcut pe reporterul, ne-am distrat până la urmă'', ne-a spus Becky.

Ritual de relaxare înainte de fiecare probă

Becky s-a înțeles bine cu toți colegii, în special cu Tania, alături de care avea un ritual de relaxare înainte de fiecare probă. Ambele serveau prosecco, pentru a se destinde.

Făceam tot felul de farse, râdeam, ne simțeam bineDe exemplu Tania era sora mea de prosecco. Înaine de fiecare probă, noi ne așezam și beam un pahar de prosecco.

Altă întâmplare amuzantă a fost tot cu Tania. Echipa albastră era la o probă ce se desfășura în centrul pieței, iar eu cu Tania eram la cumpărături, eu cu ea eram imune, nu ne mai păsa. Am trecut pe acolo, fix prin fața camerelor. Noi îi salutam pe colegi fără să ne dăm seama că am intrat în cadru. Noi eram la plimbare'', a declarat concurenta.

Despre experiența ''Chefi fără limite'', numai de bine

Despre experiența ''Chefi fără limite'', Becky are numai cuvinte de laudă, cu toate peripețiile prin care a trecut. Becky este o fire competitivă, iar dorința sa cea mare este să câștige ''Asia Express'', dacă la show-ul culinar experiența s-a încheiat.

„ A fost o experiență interesantă. Am stat în ploaie, ne-am spălat cu apă rece, am dormit pe barcă. În legătură cu dormitul pe barcă, a fost bine pentru cei care nu aveau rău de mare, pentru cei care aveau rău de mare, a fost puțin greuț. O altă întâmplare a fost că într-o seara am uitat geamul deschis și, când m-am trezit, eram toată udă și bagajul la fel, era foarte frig și a trebuit să fac duș și cu apă rece după aceea.

Eu îmi doresc să merg la Asia Express. Ăsta a fost și unul dintre motivele pentru care am participat la ‘’Chefi fără limite’’. Mi s-a zis că va fi un fel de Asia Express, combinată cu ‘’Chefi la cuțite’’, ceea ce a și fost. Dimineața aveam diferite probe, iar seara gătit. Sunt sigură că dacă m-aș duce la Asia Express cu un partener potrivit, aș câștiga'', ne-a mărturisit aceasta.

Becky nu regretă nicio clipă că a participat la show-ul ce a făcut-o să-și depășească limitele, mai ales că, acum, lumea o recunoaște pe stradă și apreciază ceea ce face.

„ Lumea mă recunoaște pe stradă, chiar și astăzi, m-a oprit o doamnă și mi-a zis ‘’Tu ești’’, iar eu I-am răspuns că da, însă nu știam la ce se referă. După mi-a zis că sunt preferata ei de la emisiune. Am primit destule mesaje de la oamenii care urmăresc emisiunea. Mesaje negative nu am primit. Nu suport drama și certurile inutile, stau deoparte de ele’’, a declarat aceasta.

În edița de luni a emisiunii ‘’Chefi fără limite’’, concurenții au trăit mari emoții. Au aflat că cineva va parasi competiția, chiar cu puțin timp înainte de marea finală. Pretențiile sunt din ce în ce mai mari, iar cine este prins nepregătit, este eliminat.

Două echipe au intrat la duel, iar decizia a fost luată chiar de chefii fiecărei echipe. Echipa condusă de Cătălin Scărlătescu a pierdut, iar cea eliminată din concurs a fost simpatica Becky.

„Chefi fără limite” este un format original, care a fost filmat  în insulele grecești. Fiecare episod dezvăluie telespectatorilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde.

Citește și Cătălin Scărlătescu, așa cum nu l-ați mai văzut! Bucătarul s-a dat cu placa pe nisip și a făcut spectacol în Grecia 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net