Patrizia Paglieri a câștigat „Chefi la cuțite”. Unde a ajuns premiul de 5000 de euro și ce pedeapsă au primit Bontea cu Scărlătescu


    Chef Bontea şi chef Scărlătescu şi-au tatuat chipul lui chef Florin Dumitrescufoto: Antena 1
Chef Bontea şi chef Scărlătescu şi-au tatuat chipul lui chef Florin Dumitrescufoto: Antena 1

Trei ediții speciale, o reîntâlnire emoționantă cu Gina Pistol și concurenții de la Asia Express puși la cratiță. Acestea au fost ingredientele emisiunii "Chefi la cuțite", care a revenit la Antena 1 pe 29 și 30 noiembrie și 1 decembrie. Iată care dintre cei trei chefi a câștigat bătălia culinară!

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, concurenții Asia Express au continuat întrecerea la bancurile de lucru, sub atenta îndrumare a celor trei chefi, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. 

Ziua a început cu o probă de avantaj în care s-au întrecut chiar chefii. Apoi, prima probă de gătit a adus în farfuriile echipelor aperitive românești și un desert pe bază de ciocolată. Degustarea a fost făcută de către Nea Marin și familia lui. Banda a mers și surpriza a fost uriașă, fiindcă toate voturile au mers către echipa galbenă. În finala bătăliei au intrat cei patru concurenți ai lui Florin Dumitrescu: Shift, Patrizia Paglieri, Elwira Petre și Cosmin Natanticu.

Chef Patrizia Paglieri a câștigat ediția specială  „Chefi la cuțite”

Fiecare și-a putut alege un ajutor din celelalte echipe și cronometrul a pornit. Greu de învins, chef Patrizia Paglieri și-a adjucat victoria și s-a bucurat să primească farfuria de aur. Premiul obținut, în valoare de 5.000 de euro, va fi donat tinerei Anita Varvara, pasionată de gastronomie și dornică să facă studii de specialitate în acest domeniu. Tot aseară, în urma victoriei lui chef Dumitrescu, ceilalţi doi chefi, Bontea şi Scărlătescu, au dat curs promisiunii iniţiale şi şi-au tatuat chipul chefului câştigător. Cu tatuaj semipermanent, desigur.


    Chef Patrizia a donat premiul unei tinere pasionate de gastronomiefoto: Antena 1
Chef Patrizia a donat premiul unei tinere pasionate de gastronomiefoto: Antena 1

Ultima ediţie specială a emisiunii Chefi la cuţite s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Chefi la cuţite (20:25-23:32), o audiență medie de 9.3 puncte de rating și o cotă de piață de 29.8%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci doar 4.7 puncte de rating și o cotă de piață de 15.2%. PRO TV a difuzat miercuri seara prima semifinală LIVE a show-ului SuperStar.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg