Jean Gavril a refuzat să participe cu soția la America Express: „Ori ne spărgeam capetele, ori divorțam"

Ultima actualizare:

Frații Jean și Dinu Gavril au făcut super echipă la „America Express" și au acceptat provocarea fără să se gândescă de două ori. Cei doi, care se înțeleg de minune, au plecat împreună în una dintre cele mai neașteptate experiențe din viața lor pentru a-și testa limitele fizice și psihice.

Jean Gavril și fratele său au participat la America Express Sursă foto: Antena 1
Jean Gavril și fratele său au participat la America Express Sursă foto: Antena 1
  • Nu știam că ai un frate. Mai mic, mai mare?

Este singurul meu frate. Suntem doi frați, nedespărțiți, crescuți în aceeași cameră. Am trăit toată viața împreună și, în continuare, ne întâlnim foarte des. E cu cinci ani mai mic decât mine și îl iubesc din tot sufletul meu!

Citește și: Jean Gavril, show total la Dancing on Ice 

  • Pare cool!

Sper să le mai placă și de mine, după ce o să-l cunoască pe frate-meu.

  • După ce o să-l vadă în emisiune...

Da. Fratele meu a fost o surpriză în emisiune la „America Express". Eu am fost plăcut impresionat de el. A luptat foarte tare. El și-a băgat mai mult picioarele decât mine, adică el ar fi plecat de mai multe ori acasă decât mine, dar ne-am ridicat unul pe celălalt. Când era el jos, eram eu sus, și tot așa. Era să ne batem.

  • Bănuiesc că tu ai primit propunerea și ți s-a spus că trebuia să mergi cu fratele tău?

Nu. Propunerea să merg cu fratele meu a fost prima și singura propunere pe care am avut-o. Am fost întrebat cu cine aș putea sau cu cine aș vrea să fac o experiență de genul ăsta.  Practic, frate-meu este singura persoană din lume cu care aș fi făcut asta, la modul cel mai sincer. Altă opțiune ar fi fost să plec cu Bianca, cu nevastă-mea. Doar că, mi-am dat seama că nu aș vrea să divorțez, la TV, în fața tuturor. Eu cu Bianca suntem un pic mai vulcanici.

Vezi și: Jean Gavril a devenit tată! Își cunoaște soția de o jumătate de viață 

  • Sunteti mai rău decât Adda și Cătălin?

Cred că da. Pai, ei nu s-au bătut. Eu mă băteam, sigur. Deci, cred că mă bătea Bianca. Sigur sărea la gâtul meu, fară discuție. Le-am și zis : „Nu pot să plec cu nevastă-mea, că, ori ne spargem capetele unul la altul, ori divorțăm". Faza e că Adda era foarte crizată și el o susținea foarte mult pe ea. Încerca să fie înțelegător și mai întrecea și el limita. La mine și la Bianca nu e așa.

  • Ideea e că Adda avea, la un moment dat, atacuri de panică și trebuia să treacă peste ele. Cătălin a încercat să o ajute. În sfârșit, ce faci din punct de vedere muzical? Te-ai întors la studio?

M-am întors din America, mi-am luat o lună liberă. Nevasta mea, Bianca, are o căsuță, pe plajă, la Tuzla, unde ne petrecem timpul izolați. Suntem noi cu copilul nostru și ne bucurăm că avem un bebeluș, care acum merge, a învățat să vorbească. Primul cuvânt a fost „papuc". A fost foarte drăguț! 

Jean Gavril esta tatăl unei fetițe pe nume Eva Marina 

  • Cum îl cheamă pe bebeluș?

Pe fata mea o cheamă Eva Marina. Noi îi spunem Evita. Și, da, practic, ne-am întors. De o lună de zile mi-am luat concediu și am stat izolați, să îmi încarc bateriile. Acum, mă bag în studio cu trupa mea, cu băieții, ca să facem primul nostru album. Cred că îl vom lansa, cel mai probabil, în primăvară. În aprilie-mai, cam așa m-am gândit.

Jean Gavril este pregătit să revină, așadar, în studioul de înregistrări, iar fanii artistului vor putea asculta în curând noi melodii semnate de el! 

Ar putea să te intereseze și: Jean Gavril și Feli, videoclip demn de cinematograf

  • Ai avut o continuitate, ai fost la emisiunea cu patinajul, ai și câștigat...

Eu n-am avut timp să asimilez ce-am făcut acolo. Eu am câștigat „Dancing on Ice", iar după aceea am stat două-trei săptămâni și am plecat. Nu am avut timp să înțeleg cât de greu a fost și ce efort am depus.

Jean Gavril alături de soția sa și fiica lor
Jean Gavril alături de soția sa și fiica lor
  • Ți-ai făcut amintiri...

Acesta este un an pe care nu o să îl uit prea ușor. Când o să crească fiica-mea o să îi spun: „Uite ce făcea tati!". S-a dus în America și a mâncat lighioane pe-acolo. (râde) Am mâncat niște viermi, niște carne crudă dubioasă, un scorpion... Am mâncat niște chestii.

  • Bine că ai mâncat...

Nu prea aveam încotro. În funcție de asta, plecam în cursă. Dacă nu mâncam, nu plecam în cursă. De obicei, mâncam și porția lui frate-meu, că nu voia să mănânce așa ceva.

Cine au fost concurenții preferați ai lui Jean Gavril? 

  • Cu cine te-ai înțeles cel mai bine dintre ceilalți? Ai și schimbat echipa?

A fost un mix, da. Ăsta cred că nu e un secret, s-a întâmplat de fiecare dată. Nu o să pot să spun foarte multe, însă, mi se pare specială ediția de anul acesta. Cam toată lumea s-a înțeles bine cu toată lumea. În general, cine avea probleme cu cineva, își dădeau la gioale, pe față, și nu s-a lăsat cu supărare.

Mi se pare că a fost unul dintre cele mai bune „cast"-uri de până acum. Ne-am înțeles foarte bine cu băieții, cu Yoachim și Ovidiu. Ne-am înțeles bine și cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, deși eu am nominalizat-o pe Bălanca din prima ediție. Aveam noi o poliță, de la „Dancing on Ice", de dinainte. Lumea a crezut că noi suntem dușmani, dar noi suntem, de fapt, super prieteni și ne-am înțeles foarte bine. Dar, na, e mai frumos cu tachinat!

Jean Gavril și Bianca s-au îndrăgostit la prima vedere 

Jean Gavril și Bianca se cunosc „de jumătate de viață”, așa cum spune artistul, în vârstă de 28 de ani, și s-au căsătorit în septembrie 2019. Nunta lui Jean Gavril a rămas în memoria celor aproape 400 de invitați, mulți dintre ei din industria muzicală, drept cea mai mare petrecere de dinainte de pandemie.

Povestea lor de iubire este, însă, cu mult mai veche. A început în toamna lui 2008, chiar în prima zi de liceu, cei doi fiind, la acea vreme, colegi de clasă la Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanța.

A fost dragoste la prima vedere, dar anii de liceu au venit, pentru amândoi, cu tot felul de experiențe și relații. Timpul a demonstrat, însă, că sunt meniți să fie împreună, iar Jean Gavril este astăzi un soț fericit și un tătic mândru! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net