Premii uriașe la America Express. Cum câștigi o călătorie la filmările următorului sezon

Ultima actualizare:

America Express e gata pentru decolare, iar, odată cu acest moment, spectatorii vor avea parte de o experiență unică. Pe lângă faptul că vor călători prin țări exotice alături de vedetele lor preferate, fanii emisiunii de la Antena 1 au parte și de surprize și premii uriașe.

Cum poți obține premii uriașe la America Express. Foto: Facebook
Cum poți obține premii uriașe la America Express. Foto: Facebook

America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show din România, lansează concursul Viză de America, marele premiu pus la bătaie aducându-i câștigătorului o experiență de neuitat: participarea la filmările următorului sezon, alături de echipa de producție și vedetele show-ului.

În plus, în cadrul acestui concuris, participanții pot câștiga zilnic premii la emisiunea Super Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce trebuie să faci pentru a obține premii la America Express

Fanii reality show-ului, dornici să trăiască aventura supremă, trebuie să bifeze următorii pași: să umărească fiecare ediție America Express din acest sezon, duminica, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30, să afle întrebarea zilei a doua zi la Super Neatza cu Răzvan și Dani, iar apoi să intre pe vizadeamerica.a1.ro pentru a da răspunsul în formularul regăsit acolo.

Un aspect foarte important este faptul că fiecare întrebare, care este valabilă doar 24 de ore, este legată de ce s-a întâmplat în seara anterioară la America Express, iar fiecare răspuns corect poate aduce participanții cât mai aproape de marele premiu.

În plus, în cadrul concursului, se pot câștiga premii zilnice la Super Neatza cu Răzvan și Dani. La matinalul de la Antena 1 poți obține câte un abonament AntenaPLAY pentru un an și câte un un rucsac personalizat America Express.

Concurs Viză de America. Cum ajungi la filmările sezonului următor de la America Express

Pentru a obține marele premiul al concursului de la America Express, concurenții trebuie să fie în formă mare. Vizionarea fiecărui episod al reality show-ului și atenția la detalii a telespectatorilor vor juca un rol decisiv.

Pentru a rămâne până la final în competiția Viză de America, participanții trebuie să răspundă corect la minimum 30 întrebări din totalul de 40.

Câștigătorul, care va fi desemnat ulterior prin tragere la sorți, va obține premiul care-i va aduce o experiență unică: participarea la filmările primei etape a următorului sezon. Astfel va avea ocazia să trăiască o aventură de neuitat, să descopere cum este produsă emisiunea America Express și ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Ce a spus câștigătoarea concursului precedent

Câștigătoarea concursului precedent, Cristina Duțescu, s-a bucurat din plin de această experiență și a povestit ce se întâmplă în timpul filmărilor.

„America Express mi s-a părut reală. Din confortul patului, atunci când privești emisiunea, poate nu crezi că lucrurile se întâmplă pe bune și îți imaginezi că cei din concurs sunt acolo liniștiți, filmează câteva ore, după care mănâncă, apoi merg la piscină, la hotel și a doua zi sunt fresh.

Nu! Alergi cu ei toată ziua și simți din plin adrenalina. Ca să ajung aici, chiar am depus o muncă grea, cea de fan. Trebuie să stai să urmărești toată emisiunea, ca să răspunzi corect la toate întrebările.

Eu am fost alături de echipa America Express pe tot parcursul primei etapei. Am urmărit misiunile concurenților, m-am bucurat și de frumusețea locurilor, am trăit și adrenalina zonelor periculoase. Va fi un sezon cu adevărat palpitant, atât prin prisma concurenților, dar și a locurilor pe care le parcurg și a misiunilor pe care le au. Sunt gata oricând să particip și eu la acest reality show în calitate de concurent”, a declarat Cristina, care a câștigat la concursul precedent ocazia de a participa la filmările primei etape din America Express.

America Express începe la Antena 1, duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00. Apoi, alte episoade vor fi difuzate luni, marți și miercuri, 16, 17 și 18 ianuarie, de la 20:30.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net