Cătălin Scărlătescu a slăbit incredibil de mult! Uite cât de mari au putut să-i rămână hainele

Cătălin Scărlătescu, 50 de ani, este cunoscut pentru lupta îndelungată cu kilogramele în plus.

image
Cătălin Scărlătescu a reușit să iasă învingător din lupta cu kilogramele în plus. Sursa: Instagram

Simpaticul chef a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care se laudă cu cea mai recentă realizare. Acesta prezintă cât de mari i-au rămas hainele folosite în primăvară.

Semn că Scărlătescu a slăbit kilograme bune și, aparent, a rămas fără haine, o actualizare a garderobei fiind binevenită pentru noua sa formă fizică.

Însoțit de iubită la filmările din America Latină

Efectul America Express! Asta e!”, a detaliat Cătălin Scărlătescu. Faimosul chef a participat, în America Latină la show-ul America Express, în această călătorie fiind însoțit și de iubita sa, Doina Teodoru, 32 de ani.

Mai mult, acum că s-a întors în țară, chef Cătălin Scărlătescu va relua filmările show-ului emblematic, din echipa căruia face parte, Chefi la cuțite, alături de chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Citește și: Chef Scărlătescu, despre plecarea cu iubita la America Express! «Să vedem ce-o să iasă»

Chef Cătălin Scrlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru s-au numărat printre cei care au participat la emisiunea „America Express". Cuplul s-a aflat, timp de aproximativ două luni, departe de cei dragi și de țara natală.

Chef Cătălin Scrlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru s-au numărat printre cei care au participat la emisiunea „America Express". Cuplul s-a aflat, timp de aproximativ două luni, departe de cei dragi și de țara natală.

Petrecere, la întoarcerea în România

Reveniți în România, ambii au avut parte de o petrecere grandioasă pentru că îndrăgitul chef a împlinit 50 de ani pe 20 iulie, iar asemenea eveniment a fost marcat așa cum se cuvinte! 

De remarcat este faptul că Doina și Scărlătescu nu se mai ascund de ochii curioșilor și nici nu mai țin cont de replicile cârcotașilor.

În ciuda faptului că formează un cuplu de peste un an, chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de nuntă și preferă să se bucure de fiecare zi pe care o trăiesc împreună.

Citește și: Gina Pistol, petrecere cu mici la grătar în pauza de la Chefi la Cuțite. Scărlătescu își demonstrează talentele

Conform declarațiilor lui Cătălin, relația dintre ei a început cât se poate de natural, iar lui nu i-a trebuit mult timp pentru a se îndrăgosti de carismatica actriță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
seim letonia shutterstock 2046797567 jpg
Papa Francisc şi Vladimir Putin
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png