Cum își menține greutatea Cătălin Scărlătescu? Secrete din bucătărie: «E ca la o femeie frumoasă»

Ultima actualizare:

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum reușește să-și mențină greutatea. Simpaticul prezentator de la Antena 1 a împărtășit câteva secrete din bucătărie și a comparat mâncarea cu momentul când vezi o femeie frumoasă.

Celebrul jurat de la Chefi la cuțite a uimit o țară întreagă atunci când a reușit să dea jos peste 50 de kilograme. Acum s-a mai îngrășat un pic, pentru că îl „bătea vântul”, dar a reușit în ultima vreme să păstreze o greutate constantă.

„Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani”, a precizat Scărlătescu, potrivit Impact.

Citește și Dieta care l-a făcut pe Zlatan Ibrahimovic să fie un sportiv de top la 40 de ani

Cătălin Scărlătescu, secrete din bucătărie: „Mi-am închis robinetul la mâncare”

Îndrăgitul om de televiziune susține că nu a ținut vreo dietă specială, ci pur și simplu a redus mult porțiile de mâncare. În prezent, concurentul de la America Express se simte excelent în pielea lui și este mândru de realizarea lui.

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Citește și Fructul care ne ajută să trăim mai mult. Ne prelungim viața cu 13 minute când îl consumăm

 Juratul de la Chefi la cuțite iubește mâncarea foarte mult. Acesta a comparat tentația de a gusta ceva cu momentul în care vezi o femeie frumoasă. „Întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât”, a spus, plin de umor, celebrul bucătar.

Chef Scărlătescu: „Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă!”

„Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!’’, a povestit Cătălin Scărlătescu.

În prezent, prezentatorul TV se află pe „Drumul Aurului”, unde participă la noul sezon America Express. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui, fac parte din lineup-ul spectaculos pe care-l propune emisiunea prezentată de Irina Fodor. Cu toții suntem curioși ce greutatea va avea chef-ul după aventura din America de Sud.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net