Cum își menține greutatea Cătălin Scărlătescu? Secrete din bucătărie: «E ca la o femeie frumoasă»

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum reușește să-și mențină greutatea. Simpaticul prezentator de la Antena 1 a împărtășit câteva secrete din bucătărie și a comparat mâncarea cu momentul când vezi o femeie frumoasă.

Celebrul jurat de la Chefi la cuțite a uimit o țară întreagă atunci când a reușit să dea jos peste 50 de kilograme. Acum s-a mai îngrășat un pic, pentru că îl „bătea vântul”, dar a reușit în ultima vreme să păstreze o greutate constantă.

„Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani”, a precizat Scărlătescu, potrivit Impact.

Citește și Dieta care l-a făcut pe Zlatan Ibrahimovic să fie un sportiv de top la 40 de ani

Cătălin Scărlătescu, secrete din bucătărie: „Mi-am închis robinetul la mâncare”

Îndrăgitul om de televiziune susține că nu a ținut vreo dietă specială, ci pur și simplu a redus mult porțiile de mâncare. În prezent, concurentul de la America Express se simte excelent în pielea lui și este mândru de realizarea lui.

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Citește și Fructul care ne ajută să trăim mai mult. Ne prelungim viața cu 13 minute când îl consumăm

 Juratul de la Chefi la cuțite iubește mâncarea foarte mult. Acesta a comparat tentația de a gusta ceva cu momentul în care vezi o femeie frumoasă. „Întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât”, a spus, plin de umor, celebrul bucătar.

Chef Scărlătescu: „Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă!”

„Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!’’, a povestit Cătălin Scărlătescu.

În prezent, prezentatorul TV se află pe „Drumul Aurului”, unde participă la noul sezon America Express. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, iubita lui, fac parte din lineup-ul spectaculos pe care-l propune emisiunea prezentată de Irina Fodor. Cu toții suntem curioși ce greutatea va avea chef-ul după aventura din America de Sud.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg