Ce a mai alergat Antoneasca, gravidă în 3 luni!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Duminică seară a început, la Antena 1, un nou sezon din «America Express – Pe drumul aurului” cu noi concurenţi-vedete care încearcă să câştige premiul de 30.000 de euro pus în joc. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiţi să îşi găsească mâncare, transport şi cazare, echipele sezonului au plecat, de fapt, pe 25 mai, atunci s-a filmat noua ediţie din America Express. Click! îţi spune totul despre cele nouă echipe.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan  au cărat cinci trolere uriașe
Andreea Antonescu și Andreea Bălan au cărat cinci trolere uriașe

Solişti, actori, prezentatori tv, sportivi, influenceri sau maeştri bucătari, noul reality-show „America Express” are de toate şi promite să fie la fel de interesant ca ediţiile anterioare de „Asia Express”. Duminică seară a început la Antena 1 mult aşteptata emisiune în care nouă echipe de concurenţi-vedete au început aventura „Pe drumul aurului” cu prima ţară: Mexic. 

Citește și: Scărlătescu și Doina Teodoru s-au căsătorit în secret? Cine i-a dat de gol

„Andrelele” au surprins pe toată lumea cu plecarea lor în Mexic şi s-au pregătit corespunzător. „O să fim noi două, ne cunoaştem cu bune şi cu rele. Când una dintre noi se duce pe arătură, cealaltă ştie cum s-o aducă înapoi”, declara Andreea Antonescu (40 de ani) la plecare.

Doar că ele nu erau doar două, ci trei, deoarece Andreea Antonescu era deja însărcinată în 3 luni. Cele două artiste care s-au reunit cu această ocazie, ducând astfel celebra trupă André pe Drumul Aurului, au vorbit şi despre unul dintre ingredientele care fac din America Express cel mai dur reality show din România - parcurgerea unui traseu prin zone care au necesitat măsuri de securitate sporite.

Iată și: Prima mare surpriză la America Express. Cu cine s-au întâlnit concurenții în Mexic

„Ni s-a întâmplat să avem zone în care trecătorii şi cei care ne ajutau cu transportul cu maşina ne rugau să părăsim locul respectiv, să nu mergem decât în zone luminate, să nu stăm pe stradă până târziu. Mai mult, ne îndrumau să mergem direct la poliţie dacă vrem să găsim un loc de cazare.”, a povestit Andreea Antonescu.

„Ca să fii în America Express îţi trebuie mult curaj şi un pic de inconştienţă!”, a adăugat Andreea Bălan (37 de ani). Amândouă şi-au lăsat fetiţele cu mamele lor.

Puya a venit în competiție  cu soția, Melinda
Puya a venit în competiție cu soția, Melinda

Şi Puya face echipă cu soţia lui Melinda şi au plecat foarte greu în această aventură, gândindu-se evident la cele trei fete, pe care le-au lăsat cu bunicii. Cântăreţul a spus cât de greu i-a fost:

„E mult mai greu decât ne aşteptam! Chiar şi faptul că schimbi atâtea locuri şi atâţia oameni într-o singură zi te zăpăceşte. Mă simt ca un omuleţ dintr-un joc pe computer”, a spus Puya, pe numele său real Dragoş Gărdescu (42 de ani).

„Şi eu am crezut că e mai uşor. Când priveam emisiunea la televizor, uneori mai comentam despre cei care nu se descurcau aşa bine. Acum am văzut şi noi cum e, n-o să mai comentez niciodată”, a adăugat Melinda.

Rapperița Bruja și  coechipierul ei, Pufeh
Rapperița Bruja și coechipierul ei, Pufeh

Câştigătorul de la „Dancing on ice: Vis în doi”, cântăreţul Jean Gavril (28 de ani), deşi este căsătorit, a lăsat-o acasă pe Bianca, soţia lui, cu fiica lor, Eva Marina, şi a ales să facă echipă cu fratele lui, Dinu, care este student.

Artistul care a debutat pe scena muzicală în 2014 şi care s-a remarcat datorită unor piese proprii, dar şi prin câteva colaborări de succes cu Feli, a ales să pornească pe Drumul Aurului alături de cel în care spune că are încredere deplină. ”Eu şi fratele meu ne înţelegem bine şi ne cunoaştem foarte bine unul pe celălalt”, spune Jean.

„Experienţa asta înseamnă adrenalină la maximum zi de zi… Nici foame nu mai simţim. Se poate întâmpla orice, oricând! Dar eu cred că secretul este să te şi bucuri de această aventură. Pentru că dacă eşti foarte competitiv şi te gândeşti doar să ieşi primul, pierzi exact esenţa.”, a mai spus solistul.

Solistul Jean Gavril a venit  în concurs cu fratele lui, Dinu
Solistul Jean Gavril a venit în concurs cu fratele lui, Dinu

Cătălin Scărlătescu a câștigat prima misiune

Bruja şi Pufeh fac echipă în emisiune. Artista de muzică rap a avut colaborări cu nume precum Liviu Teodorescu, Macanache, Connect-R şi Irina Rimes.

„Am auzit şi poveşti groaznice, cu trafic de arme şi răpiri. Dar toate astea fac parte din experienţa locurilor. Dincolo de asta, am întâlnit oameni noi, ne-am făcut prieteni noi, am experimentat lucruri noi, pe care nu credeam nici eu, nici Pufeh că o să le facem vreodată. Fiecare echipă trece printr-o poveste diferită şi, atunci când ne strângem şi povestim lucrurile astea, e extraordinar de interesant”, a declarat Bruja, care şi-a lăsat acasă părinţii şi iubitul.

Actrița Doina Teodoru  este iubita lui Scărlătescu
Actrița Doina Teodoru este iubita lui Scărlătescu

Prima zi de America Express a fost câştigată de Chef Cătălin Scărlătescu (50 de ani) şi iubita lui, actriţa Doina Teodoru (33 de ani), care au reuşit să pună mâna pe mult-râvnitul joker - o noutate a acestei ediţii. 

Cine mai e în competiţie?

Umoriştii Cătălin Bordea (38 de ani) şi Nelu Cortea (36 de ani), stilistul Ovidiu Buta (35 de ani) şi directorul artistic Joaquin Bonilla (52 de ani), gimnastele Larisa Iordache (26 de ani)  şi Diana Bulimar (27 de ani), Bie Adam (25 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de conţinut din mediul online şi mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit pe Drumul Aurului în competiţia pentru mult râvnitul titlu de câştigător al celui mai spectaculos reality-show din România.

«America Express» sau «Survivor»? Cine a făcut audienţă

Prima ediţie de America Express, de la Antenă, s-a suprapus perfect peste „Survivor România”, de la Pro Tv. Atât Survivor, cât şi „America Express” au început la ora 20.00.

Kamara a intrat  duminică în  competiția Survivor
Kamara a intrat duminică în competiția Survivor

Show-ul de pe Pro Tv cu Daniel Pavel s-a terminat mai devreme cu o oră decât emisiunea de pe Antena 1 prezentată de Irina Fodor. Dacă luăm în calcul intervalul „Survivor”, show-ul de pe Pro Tv a fost primul pe ţară, dar la oraşe şi pe publicul comercial „America Express” a câştigat, analizează paginademedia.ro.

Dacă luăm în calcul tot intervalul „America Express” (mai lung cu o oră), atunci Antena 1 a câştigat toate segmentele de public.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net